19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Nepečené vianočné čoko "crossky"

Úžasný, chrumkavý nepečený koláčik vhodný na vianočný stôl.

Nepečené vianočné koláčiky

Nepečiete alebo nestíhate? Tak stavte na nepečené dobroty. Bez väčších problémov ich pripravia aj začiatočníci a ich príprava nezaberie veľa času. Môžete si ich pripraviť aj na poslednú chvíľu.

Vianočné maškrtenie pre deti: Nahraďte sladkosti zdravšími alternatívami

Začína sa to otvorením prvého okienka adventného kalendára, pokračuje mikulášskou nádielkou a končí voňavým vianočným pečivom. Sviatočné decembrové obdobie sa nesie v duchu sladkých maškŕt, ktoré rozžiaria detské očká, ale neraz potrápia brušká.

Vianočné sušienky len z 3 surovín

Vianočné sušienky len z 3 surovín. Jednoduchý a rýchly recept, ktorý zvládnete aj s malými pomocníkmi. Voňavé sušienky, ktoré si obľúbi celá rodina.

Testovačka sdetmi.com: prístroj Luli Chef Midi

Určite poznáte Miomat, čarovný prístroj na príkrmy a smoothie, ktorý je na trhu od roku 2013. Veľmi sme sa potešili, keď sme vtedy spoznali šikovné slovenské podnikateľky, ktorým záležalo na zdravom stravovaní a svoje podnikanie zamerali na prístroj, ktoré uľahčoval prípravy pokrmov.


3 tipy na zdravé recepty pre deti

Zdravé stravovanie je dôležité pre rast a vývoj detí. Každý rodič však vie, že dieťa si radšej vyberie sladkosti ako uvarenú brokolicu.

Netradičné nátierky (nielen) pre deti - robievate ich?

Ďalšie tipy na chutné nátierky pre deti a rodinu.

Top recepty z Púpavy lekárskej

Vedeli ste, že táto liečivá bylinka pomáha nielen pri bolestiach žlčníka a chorobách pečene ale aj zbavuje naše telo škodlivých látok a je vhodná pre ľudí s diabetom, keďže znižuje aj hladinu cukru v krvi.

Tradičná veľkonočná baba

Robievate aj vy doma? Naše tradičné veľkonočné jedlo.

Overené recepty na tradičné veľkonočné koláčiky

Veľkonočné sviatky sú už za dverami, preto sme si pre Vás pripravili pár tradičných receptov na tie najlepšie koláčiky.