27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Bobo Fun Park

Autor: MS, Foto: bobofunpark.hu, PR správa
Adresa:8394 Alsópáhok, Kolping utca Telefón:+36 7066 19150 E-mail:fun@bobofunpark.hu www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Bobo Fun Park je centrum aktívneho oddychu pri Balatone. Krytý zábavný park otvorený po celý rok, kde počasie nie je prekážkou pre dobrodružstvo. Je to oveľa viac ako len klimatizovaný priestor na hranie, je to najpohodovejšie miesto stretávania sa v regióne, ktoré spája generácie. Svojimi výzvami vypudí tínedžerov z online sveta a v dospelých prebudí ich detské ja.
Skúška odvahy, zábava a miesto na randenie - len 2 hodiny jazdy autom z Bratislavy, v blízkosti obľúbených maďarských letovísk. Musíš to objaviť!

Zážitok od prvej minúty

Ani príchod sem nie je obyčajný - pri vchode sa na nás usmieva obrovský balvan v tvare hrocha. Lezecké steny v pozadí však predznamenávajú nielen aktívnu hru, ale aj športové výzvy, ktoré môžu byť skutočnou skúškou sily.

Poďme liezť! Na stenu. A na všetko ostatné...

Park s rozlohou 3000m2 je sám o sebe vizuálnym šokom. Prvé, čo upúta pozornosť, je pestrý výber lezeckých stien. 11 rôznych tém, čoraz náročnejšie trasy. Skúšaš to prvýkrát? Interaktívne funkcie ťa motivujú k ďalšiemu napredovaniu, vyššie a vyššie. Cvičíš pravidelne a si v dobrej kondícii? Otáčajúce sa prvky a náročné úchyty budú výzvou aj pre teba! Steny si si už podmanil? Prenesme lezecké dobrodružstvá do priestoru. Prechádzaj sa po mrakodrapoch alebo vylez po trojrozmerných geometrických tvaroch! Skutočnou skúškou odvahy je skok na boxovacie vrece vo výške 8 metrov!

geometrix 11

Zdroj: bobofunpark.hu

Z vrcholu arény do hlbín jaskyne

Ešte viac adrenalínu? Aby si sa dostal na krytú lanovú dráhu, musíš vyliezť až k streche trojposchodovej arény. Prekonaj prekážky, otestuj svoju odvahu a rovnováhu na rôznych prvkoch! Nie je výška tvojim priateľom? Svoju silu si môžeš vyskúšať aj na skutočnej nindža dráhe alebo sa spustiť do hlbín jaskyne! Pri plazení sa úzkymi chodbami budeš musieť pri hravých úlohách využiť svoju pozornosť a pamäť.

ninja palya 24

Zdroj: bobofunpark.hu

Zábava a šantenie, skáč do sýtosti!

Uvoľni sa. Bav sa a podeľ sa o zážitky s priateľmi a rodinou - s výzvou alebo bez nej! Skáč na trampolínach, zahraj sa na hrdinu špionážneho filmu s laserovými lúčmi alebo improvizuj priateľský zápas na futbalovom ihrisku! Obrovský domček na hranie pozýva škôlkarov aj školákov na skutočnú prehliadku džungle. Trojposchodové bludisko so šmykľavkami a ďalšími atrakciami na objavovanie na každej trase.

valojump 8 1

Zdroj: bobofunpark.hu

Videohry, VR zážitok

Obrazovka a misia zostávajú, ale hŕstku obrazoviek nahradí obrovský projektor a v okamihu sa môžeš stať skutočným hlavným hrdinom! Skáčeš z trampolíny ValoJump do videohry, bojuješ s netopiermi na lezeckej stene ValoClimb alebo zachraňuješ planétu dobre mierenými hodmi lopty v hre Multiball! A popri tom si vzrušený, smeješ sa a nadšene povzbudzuješ ostatných. Chceš sa posunúť o úroveň vyššie? Simulátory vo vedľajšej VR miestnosti ťa zavedú na virtuálne cestovanie.

jatekterem 5

Zdroj: bobofunpark.hu

Si pripravený vyraziť? Je dobré vedieť

Bobo Fun Park je otvorený každý deň, aj počas štátnych sviatkov a školských prázdnin od stredy do nedele počas zvyšku roka. Pondelok a utorok sú voľné dni. Deň je rozdelený na 2 štvorhodinové hracie obdobia: 10.00-14.00 a 15.00-19.00, oplatí sa rezervovať si miesto vopred prostredníctvom online rezervácie. Do arény môžeš vstúpiť len v špeciálnych protišmykových ponožkách zakúpených v Bobo Fun Parku. Ak si tu už bol, môžeš si ich vziať so sebou, aby ich nemusel kupovať znova. V taške si nezabudni vziať so sebou halovú športovú obuv, pretože na lezecké steny a lanové dráhy môžeš ísť len v nich.

 

Mapa: N 46° 46′ 19″ E 17° 10′ 4″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár