27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Skvelé leto vo Familyparku

08.06.2023 Autor: MS, Foto: familypark.at, PR správa
Termín: 05.07.2023 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP FliegendeFische cHafenscher Web16

Zdroj: Familypark.at

Najväčší zábavný park Rakúska je zárukou perfektného osvieženia počas teplých letných dní. Familypark sa nachádza uprostred krásnej prírody Rustskej pahorkatiny neďaleko Neziderského jazera a na ploche 14 hektárov ponúka zábavu a dobrodružstvá celej rodine. 

Viac ako 30 atrakcií, ihriská a preliezky v štyroch s láskou navrhnutých tematických celkoch sú zdrojom nezabudnuteľných zážitkov pre malých i veľkých.

FP Apfelflug cMatula 1000things

Zdroj: Familypark.at

Jednou z najobľúbenejších atrakcií v parku je horská dráha Blesk bohov – ideálna pre všetkých, ktorí majú radi, keď im vietor sviští okolo uší. Dynamickú jazdu s rýchlymi zmenami smeru si celá rodina užije na horskej dráhe Potkaní mlyn.

Jedinečný okružný let až vo výške 20 metrov ponúka Leonardov lietajúci stroj – ak sa nebojíte, môžete sa točiť aj okolo vlastnej osi. Z Rímskej veže si vychutnáte úžasný 360° výhľad na chránené územie Rustskej pahorkatiny a Neziderské jazero.

Untitled design 11

Zdroj: Familypark.at

Zábava vo vode pre celú rodinu

Počas horúcich letných dní schladia návštevníkov mnohé vodné atrakcie: napríklad Lietajúce ryby, kde môžete zamieriť rovno do striekajúcich prúdov vody, či osviežujúca jazda na Krokodílej dráhe. Určite si nenechajte ujsť ani zábavu v Neptúnovom vodnom svete a v areáli Vodný svet s vodnými vírmi a rôznymi hrami aj pre našich najmenších hostí.

FP BiberburgcPayer Web 1

Zdroj: Familypark.at

Vodná šmykľavka „Bobrí hrad“, ktorá bola otvorená v lete 2022 v tematickom celku Gazdovský dvor, je zárukou fantastického osvieženia. Počas 5-minútovej jazdy budete pozorovať výjavy zo života bobrej rodinky a zažijete nejedno prekvapenie. Vzrušenie si užijete aj vo výťahu, ktorý vás zavezie do výšky 17 metrov, odkiaľ budete rýchlosťou až 65 km/h svišťať dolu. Pasažieri i diváci sa pritom môžu tešiť na mokré pristátie s veľkým čľupnutím v obrovskom bazéne. To si určite nemôžete nechať ujsť! Ak nechcete zostať mokrí, oblečte si radšej pončo do dažďa alebo si osušte vlasy vo Veternom tuneli.

Otváracie hodiny a ceny 2023:

logo

1. apríla – 5. novembra
Presné otváracie hodiny viď www.familypark.at

Ceny:

Celodenný lístok od 3 rokov: od 29 euro v online shope
Celodenný lístok od 3 rokov zakúpený v pokladnici: 34,- euro
Deti do 3 rokov: vstup zdarma
Celoročný lístok: 89,- euro na osobu

Ďalšie ceny a informácie nájdete na www.familypark.at

 

Napíšte komentár