26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Jarný swap detského oblečenia vo Vajnoroch *ZRUŠENĚ

03.03.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 14.03.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
vajnory

Zdroj: FB Radka Tonkova

Charita vo Vajnoroch otvára svoje dvere dokorán. Pozývame vás na jarný SWAP, podujatie, kde si môžete priniesť detské oblečenie, (obuv, hračky a pod.), ktoré už nepotrebujete. Na oplátku si môžete vziať čokoľvek, čo sa vám na SWAP-e zapáči. Počas podujatia, ktoré sa bude konať v areáli Charity na Šaldovej 2, bude otvorený aj sklad charity, takže bude z čoho vyberať.

Veci na toto podujatie bude možné priniesť v dňoch:

  • 11.3. (streda) od 15:00 do 18:00
  • 12.3. (štvrtok) od 15:00 do 18:00
  • 13.3. (piatok) od 10:00 do 12:00

Charitu nájdete na ul. Šaldova 2 - vchod do charity je oproti vchodu na školské ihrisko ZDŠ Osloboditeľská)

Každému, kto prinesie veci na swap, bude udelená pozvánka na otvorenie swapu, ktoré začne už o 9:00 hod. Pre verejnosť bez pozvánky bude podujatie začínať v čase o 10:00 hod.

Ako funguje SWAP?
Je to veľmi jednoduché. Ide vlastne o výmenu. Vy donesiete detské oblečenie/obuv vhodné na sezónu jar/leto. Veci musia byť nepoškodené, bez fľakov a dier, najlepšie vypraté a vyžehlené. Na oplátku si môžete odniesť zo SWAP-u neobmedzené množstvo kúskov, pre ktoré nájdete využitie.

Oblečenie, ktoré si nenájde nového majiteľa, ostáva v sklade Charity vo Vajnorch, ktorá je otvorená nielen pre verejnosť ale snaží sa veci distribuovať ďalej na pomoc ľuďom v núdzi.
(Ak máte záujem priniesť do charity aj iné veci, ktoré na tento swap nepatria, napr.oblečenie pre dospelých, zimné a pod., môžete, ale prosíme v zvlášť taške.)

Vstup na SWAP je VOĽNÝ, registrácia vopred nie je potrebná.

Napíšte komentár