16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Tipy na naše najobľúbenejšie knihy pre dospelých za posledný rok TOP

Tiež milujete knižky ako my u nás v redakcii? Pripravili sme si pre vás článok s tipmi na knižky, ktoré nás za posledný rok doslova ohúrili. A aby to neboli len knižky od nás z našej redakcie, doplnili sme tam aj tipy od vás - našich čitateľov:)

5 tipov pre výber dievčenských šiat na špeciálnu príležitosť

Každá mama túži, aby jej dievčatko vyzeralo vždy rozkošne a obliekalo sa do pohodlného i štýlového oblečenia. Vybrať pekné šaty na bežný deň problém nie je. Jednoduché bavlnené šatky s rozprávkovými motívmi sú pre každodenné nosenie ideálne.

Ako zariadiť detskú izbu?

Dobre zariadená detská izba by mala byť rozdelená na tri zóny: spálňa, herňa a pracovňa. Posteľ, podložka na hračky a písací stôl alebo stôl by mali byť od seba oddelené.

Keď slnko nie je kamarát: Ako rozpoznať a liečiť alergiu na slnko u detí

Slnečné lúče môžu byť pre deti rovnako nebezpečné ako ihrisko bez dozoru. Zistite, ako ochrániť vaše dieťa pred alergiou na slnko a čo robiť, keď sa príznaky objavia .

Detskú bankovú aplikáciu TABI pomáhali vytvoriť aj deti

Detská aplikácia Tatra banky TABI je rozdelená na 2 časti. Edukačno – herná časť je zameraná na finančné vzdelávanie detí a je prístupná pre všetkých bez ohľadu na to, či sú klientmi banky. V druhej časti nájdu klienti bankové funkcionality, cez ktoré sa deti naučia narábať s vlastnými peniazmi.


Vedeli ste? Počas víkendov môžete v Bratislave s rodinou cestovať MHD za cenu 1 lístka

Počas víkendov a štátnych sviatkov môžete s rodinou cestovať bratislavskou MHD za cenu 1 denného lístka. Viete aké sú podmienky?

Testovačka - čo sme vyskúšali v marci?

Každý mesiac vám prinášame info z testovania nových produktov či služieb, ktoré sme za posledné obdobie vyskúšali. Nie vždy všetko vyzerá tak ako je

Pozrite si rebríček najlepších základných a stredných škôl na Slovensku

Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy INEKO zverejnil nový rebríček TOP škôl na Slovensku. Prvenstvo medzi základnými školami si aj tento rok obhájila cirkevná ZŠ sv. Cyrila a Metoda na Bernolákovej 18 v Košiciach.

Kam na rodinný výlet na bicykloch na Slovensku?

Slovensko, so svojou rozmanitou krajinou od nížin cez kopce až po majestátne hory, ponúka ideálne podmienky pre rodinné výlety na bicykloch. Či už hľadáte pokojné cyklotrasy v prírode alebo adrenalínové zjazdy, na Slovensku nájdete všetko.

Nový park na Sysľovisku: obrie sochy, lamy či rozprávkovo-náučný chodník

Novinkami parku budú lamy Miško a Libi, domček pre zajkov, voliéra pre veveričky ubytovacie domčeky, vyhliadkové lavičky, ohrady so zvieratkami, atrakcie aj rozprávkovo-náučný chodník a tiež obrovské obrie sochy. Najväčší obor má cez 7 metrov.