29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Kam s deťmi v Bratislave a okolí, keď je zlé počasie

Autor: Danka, Foto: www stránky spomenutých zariadení, Sponzorovaný obsah
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:

SetWidth700 Ked prsi BAVonku je zlé počasie a vy neviete, kam s deťmi? Prinášame vám naše zaručené tipy na strávenie času s deťmi v nepriaznivom počasí v rámci Bratislavy a okolia, kde sa určite nudiť nebudete :) 


BUBBLES KAVIAREŇ

Bubbles kaviareň je primárne zameraná na rodiny s deťmi. K dispozícií je pomerne veľký detský kútik -  na jeho stenách je namaľovaná scenéria filmu Madagaskar.
Organizujú sa tu aj predstavenia pre deti  - v kaviarni už mali bublinára, kúzelníka, bruchovravca a dokonca tu mali aj prezentáciu o včielkach. Aj keď je kaviareň zameraná na deti, na svoje si prídu aj dospelí.  Zákazníci si môžu prenajať detský kútik alebo celú sálu na oslavy. Môžete si tu zakúpiť aj pravé francúzske delikatesy ako: prémiové čokolády, foie gras, teriny. V kaviarni sa robia aj prezentácie o čokoláde spojené s degustáciou.

>> Viac informácií nájdete TU >>

bubbles

Zdroj: FB Bubbles kaviareň


GALÉRIA OPTICKÝCH ILÚZIÍ - 3D LAND

Uniknúť len o vlások tesákom tigra? Ocitnúť sa v strede tajomnej džungle, na vrchole majestátneho Grand Canyonu či pod hladinou temného mora? Toto všetko a oveľa viac môžete zažiť na jednom mieste! Stačí Vám fantázia, chuť baviť sa a vstupenka do unikátnej Galérie optických ilúzií.

>> Viac informácií nájdete TU >>

fb639942 316f 4d13 9fd2 80c0301ddee3

Zdroj: 3dland.sk


AQUAPARK SENEC

V AQUAPARKU Senec zažijete zábavu a relax v každom počasí!
Ak Vaše deti milujú vodu v akejkoľvek podobe, naplánujte si spoločné vodné radovánky aj počas nepriaznivého počasia. Či sa rozhodnete vyraziť ako rodina alebo si spravíte dámsku jazdu s deťmi, prípadne pošlete s deťmi len oteckov – malí aj veľkí, plavci aj neplavci, oddych aj zábavu nájdete v štyroch vyhrievaných bazénoch. Užiť si môžete napríklad rodinné preteky o najlepší čas na tobogáne, alebo si  zatancovať v bazéne minidisko. Deti môžu vyhrať voľnú vstupenku na ďalšiu návštevu počas animačného programu každú sobotu popoludní a tiež cez prázdniny. Tajný tip pre mamičky  - kúpte si kombinovaný SPA vstup do bazénového aj saunového sveta SAI Wellness s 8 saunami a užite si tak aspoň hodinku oddychu.  

>> Viac informácií  nájdete TU >>

DSC 9220

Zdroj: aquathermal.sk


CINEMAX

Najmodernejšie kino v Bratislave, Cinemax Bory, tvorí 12 kinosál. Maximálny filmový zážitok umocňujú také vychytávky ako sú Imax, 4D-box, projekcia v rozlíšení 4K, či najdokonalejší zvukový systém na svete Dolby Atmos. Pre deti sú pripravené špeciálne víkendové premietania pod hlavičkou Detské kino.
V detskom kine sa premietajú obľúbené filmy pre detské publikum za znížené vstupné alebo očakávané predpremiéry detských a rodinných titulov. Detské kino sa koná každý víkend s výnimkou letných prázdnin.  Aby bolo sledovanie filmov pohodlné aj pre najmenších, môžete si v kine Cinemax Bory zapožičať podsedák. Stačí sa informovať pri kontrole vstupeniek a obsluha v kine vám s týmto rada pomôže.

>> Viac informácií nájdete TU >>

822D6800 hdr 1

Zdroj: cine-max.sk


BUPPI DETSKÝ SVET

V Buppi sa v bezpečnom a edukatívnom prostredí nenudí žiadny detský návštevník.
Je Vaše dieťa fanúšikom trampolín? Lezie ako pavúčik? Rado 
sa šmýka, alebo radšej strieľa z dela? Všetko pod jednou strechou nájdete práve tu. Pre rodičov je k dispozícií priestor na zaslúžený oddych
v našej 
kaviarni. Kaviareň sa nachádza v priamom dotyku s hracou plochou, aby mali dospelí návštevníci vždy kontakt so svojim dieťaťom. Tak neváhajte a príďte!

>> Viac informácií nájdete TU >>

palace3

Zdroj: buppi.sk


5D CINEMA MAXIM

Hľadáte jedinečný zážitok? V 5D Cinema MAXIM si užijú zábavu na MAXIMum malí aj veľkí! 
Na výber máte z viac ako 20 filmov rôznych kategórii, od filmov pre deti až po horory. Premietanie
v 5D kine funguje na princípe kombinácie prvotriedneho 3D obrazu sledovaného aktívnymi 3D okuliarmi, pohodlných sedačiek pohyblivými takmer vo všetkých smeroch, zvukom najvyššej kvality. Všetky filmy súdejovo doplnené o špeciálne efekty ako sú blesky, voda, dym, bubliny a iné prekvapenia, ktoré Vás vtiahnu do deja! Dajte svojej fantázii nový rozmer, 5D rozmer!

>> Viac informácií nájdete TU >>

pri clanku

Zdroj: kino-5d.cz


ŠPORTOVO - ZÁBAVNÉ CENTRUM JUMP FUN

***Jump Fun Pri letisku, ktoré ste doteraz poznali pod značkami Jump Arena, KidsHouse a Laser Zone + Jump Fun Nivy, úplne nové centrum***
Najväčšie rodinné centrum, ktoré 
ponúka zábavu, pohyb a športové aktivity pre najširšiu vekovú skupinu detí a tínedžerov ako aj pre ich rodičov, dospelých a firmy. Centrum ponúka deťom len kvalitné a bezpečné atrakcie, ako preliezačky, trampolíny, šmykľavky, od renomovaného európskeho dodávateľa. Dôkazom toho je TÜV certifikát, ktorého je centrum vlastníkom. Tínedžerom a dospelým ponúka pohyb a zábavu pri modernom športe akým je jump na 27 pospájaných trampolínach ako aj skoky do air bagu, či penovej jamy a ako novodobú formu športovo – spoločenskej  hry laser tag, ktorá je dávkou adrenalínu, relaxu a pohybu. V KidsHouse sú zástancami zdravého životného štýlu, a preto vám ponúkajú výnimočný koncept kuchyne bez fritovania. 

>> Viac informácií nájdete TU >>

kidshouse

Zdroj: KidsHouse.sk


KAVIAREŇ POHODA A DETSKÝ KÚTIK POHOĎÁČIK

Kaviareň pohoda je to pravé miesto na oddych- príjemná atmosféra a pohodlné kreslá a detský kútik, kde sa Vaše deti vyšantia do sýtosti. Vybrať si môžete z množstva druhov káv, čajov a mliečných nápojov. V horúcich dňoch osviežia čerstvé šťavy a limonády. Pre náročnejších sa tu nájde víno aj pivo.  Kaviareň taktiež ponúka množstvo výborných koláčov, a bio raw zákuskov.

>> Viac informácií nájdete TU >>
13x

Zdroj: FB Kaviareň Pohoda Devínska Nová Ves


PRÍRODOVEDNÉ MÚZEUM

Čím je múzeum jedinečné a prečo sa ho oplatí navštíviť? Prírodovedné múzeum sa zameriava na výskum, dokumentáciu a prezentáciu rozmanitosti a vývoja živej a neživej prírody, najmä na území Slovenska. Svojimi zbierkami (cca 2,5 milióna zbierkových predmetov) sa zaraďuje medzi významné prírodovedné európske múzeá. 

Expozície:

  • Zázrak prírody - Príbeh života na Zemi
  • Zázrak prírody - Biodiverzita Slovenska
  • Zázrak prírody - Biodiverzita Zeme
  • Zázrak prírody - Klenoty Zeme

>> Viac informácií nájdete TU >>

macko

Zdroj: FB SNM-Prírodovedné múzeum


AURÉLIUM

Centrum vedy je miesto kde sa prelína zábava s učením v mene hesla Jána Amosa Komenského „Škola hrou“, kedy je vedecký poznatok alebo akékoľvek učivo skryté v zábavnom experimente. Centrum vedy používa neformálne metódy, vyvažuje prvky hry a vzdelávania. Rovnako ako klasické múzeum využíva aj centrum vedy exponáty, tie však nemajú hodnotu historickú, ale náučnú. Tá spočíva v potenciáli provokovať myslenie prostredníctvom priamej interakcie. Personál centra vedy exponáty pred návštevníkmi nestráži, ale naopak ich nabáda k fyzickému preskúmavaniu a pomáha im v realizácii experimentov.

>> Viac informácií nájdete TU >>

aurelium

Zdroj: aurelium.sk


MÚZEUM DOPRAVY

Múzeum sa nachádza v priestoroch koľajiska prvej bratislavskej stanice parostrojnej železnice z 19. storočia a priľahlých skladov. Cestnú dopravu prezentuje zbierka vozidiel od prvých dopravných prostriedkov s motorom i bez neho cez bicykle, osobné a nákladné automobily medzivojnového obdobia až po vozidlá zo 60. a 70. rokov 20. storočia. Návštevníka zaujmú prototypy vyvinuté slovenskými automobilkami po druhej svetovej vojne a vojenské vozidlá. Na koľajisku možno vidieť výber parných, motorových a elektrických rušňov, nákladných vozňov a špeciálnych koľajových vozidiel slovenských železníc. 

>> Viac informácií nájdete TU >>

ResizedImage636636 dopravne muzemu

Zdroj: sdetmi.com


BIBIANA - MEDZINÁRODNÍ DOM UMENIA PRE DETI

BIBIANA sa orientuje na umeleckú tvorbu určenú všetkým vekovým kategóriám detí a mládeže, ktorej rozvoj aktívne podporuje. Sprístupňuje deťom umenie netradičnými, experimentálnymi formami práce. Do nových kontextov spája dostupné informácie, poznatky a skúsenosti a modernými spôsobmi, ktorým dieťa rozumie, s ním komunikuje. Výstavná a programová práca je zameraná najmä na interaktívne výstavy dopĺňané sprievodnými podujatiami - divadelnými predstaveniami, tvorivými dielňami, hudobnými programami. 

 >> Viac informácií nájdete TU >>

51321699 2210927189157249 6936562626184871936 n

Zdroj: sdetmi.com

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • KATKA 03.01.2020, 20:48

    Su tu zaujimave tipy. Urcite neaje vyuzijem.

  • Michal 30.12.2019, 07:30

    Mám resty, z tých ponúk sme skúsili iba Kaviareň pohoda, kde robia rýchlo a chutné capucino. Ako otec som sem zobral aj oboch synov, keďže je tu detský kútik. Skôr je zameraný na tie menšie deti do 3 rokov

  • Romana 15.12.2019, 20:30

    Bibiana v Bratislave je super. Chodili sme tam s rodicmi uz ako deti no a teraz sa tam chodime zabavat s nasou dcerkou.

  • Moni 12.12.2019, 12:43

    Aurélium je veľmi podceňované miesto, ktoré skrýva krásy, že si ho zamilujete.

  • Andrea 07.12.2019, 18:04

    Treba vyskúšať

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár