28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Popradské kultúrne leto

28.06.2023 Autor: Zuzka
Termín: 02.09.2023 a ďalšie Mesto:Poprad Zdroj:stránka organizátora

PKL 23 final page 0001Po roku sa na popradské námestie vráti POPRADSKÉ KULTÚRNE LETO - festival kultúry, umenia a dobrej zábavy.

Tento rok sa môžete tešiť na koncertné piatky a soboty a chýbať nebudú ani sobotňajšie rozprávkové predpoludnia venované deťom.

Programy PKL sa budú konať v medzikostolí, v prípade nepriaznivého počasia sa koncerty presunú do Domu kultúry.

 

  • PKL 2023 otvorí kapela No Name
    Otvárací koncert jednej z najlepších hudobných kapiel na slovenskej i českej scéne sa uskutoční 30. júna o 19.00 na námestí sv. Egídia. Tešiť sa môžete na ich najväčšie hity.
  • Koncertné piatky a soboty
    Piatkové a sobotňajšie večery budú venované rocku a popu. Tento rok u nás nebude chýbať Zuzana Smatanová, kapela Aya, Funkiez, Peter Cmorik, Dominika Titková, Nocadeň, Arzén, Kristína, For You, Gladiator, Ľudová hudba Stana Baláža a Sám sebou. PKL spestria aj českí interpreti ako Ilona Čsáková, Aneta Langerová, David Koller, Janek Ledecký či kapela Mirai.
  • Rozprávkové soboty
    Sobotňajšie dopoludnia sú určené už tradične hlavne tým najmenším. Detičky sa môžu tešiť na rozprávky o Zbojníckej kráľovnej, Zlatovláske či Pyšnej princeznej.
  • Made in Slovakia
    Od 1. do 5. augusta sa uskutoční festival všetkého slovenského Made in Slovakia a okrem iného ponúkne koncerty významných umelcov z domácej scény. Na našom pódiu vystúpi Hrdza, Štefan Štec, Beáta Dubasová, Duchoňovci, Peter Bič projekt, Juraj Bača. Nebudú chýbať ani popradské kapely Kriman and RRain, Tatranka a Taký svet. Počas celého Made in Slovakia nejedného rodiča poteší detský priestor s programom pre ich ratolesti od 14. do 18. hodiny.

 

 

Napíšte komentár