18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Darujte zážitok pre svojich blízkych

Autor: Claudinka, Foto: Wellness Hotel Patince****, Sponzorovaný obsah
WHP unsplash

Zdroj: unsplash.com

Niekedy je ťažké zvoliť vhodný darček, najmä v týchto chvíľach. Je veľkým šťastím, ak vaši najbližší majú všetko, čo potrebujú. Ak im chcete vyčariť úsmev na tvári alebo ich prekvapiť pod vianočným stromčekom, musíte poriadne zapojiť svoju kreativitu. Radi vám trochu pomôžeme s naším tipom: darujte darčekovú poukážku na oddychový pobyt.

Prečo je poukaz na wellness pobyt ideálnym darčekom ?

Predĺžená platnosť

Všetky darčekové poukazy majú teraz predĺženú platnosť až 18 mesiacov, tak aby ste si mohli bez obáv plánovať váš oddych do budúcna, keď to dovolí situácia.

Doprajete príjemný zážitok

Zážitky či oddych sú jedinečný spôsob, ako sa dá niekomu darovať čas, relax a uniknúť od každodenných starostí.

Termín podľa preferencií

Výhodou darčekových poukážok je to, že pri nich nemusíte vyberať presný termín pobytu a obávať sa, či dobre trafíte. Obdarovaní si pobyt naplánujú tak, ako im to najviac vyhovuje.

Last minute darček

Nemusíte nikam chodiť alebo čakať v dlhých radách.
Darčekovú poukážku na pobyt vybavíte za pár minút online a poukaz len vytlačíte.

WHP vnutorny bazen

Zdroj: Wellness Hotel Patince****

Žiadne starosti s balením

Nie každý má talent na krásne balenie darčekov. Nemusíte bojovať s predmetmi zložitých tvarov, darčekovú poukážku len jednoducho vložíte do elegantnej obálky.

Pri včasnom nákupe môžete ušetriť

Do 20.12.2020 si môžete vo Wellness Hoteli Patince**** kúpiť darčekové poukážky na pobyty Classic a Romance pre 2 osoby na 2 noci s až 20 % zľavou.

Okrem týchto pobytov sú v ponuke aj poukazy na pobyt podľa vlastného výberu či jednodňový Wellness Day bez ubytovania, v ktorom nájdete vstup do vodného i saunového sveta či masáž.

Pozrite si celú ponuku.

Napíšte komentár