16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Rozprávkový Ružinov

05.06.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 21.06.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
ruzinov

Zdroj: FB Cultus Ružinov

Tretia júnová nedeľa bude v Ružinove patriť deťom. Mestská časť Bratislava Ružinov a Cultus Ružinov pripravili pre rodiny s deťmi rozprávkový deň, a to až na troch miestach v Ružinove.

REGISTRÁCIA: https://cultusruzinov.sk/podujatie/medzinarodny-den-deti-ruzinove/


Rodiny s deťmi si prídu na svoje už 21. júna 2020. Vybrať si budú môcť z troch divadelných predstavení, na troch miestach v Ružinove. Všetky divadelné predstavenia začnú v rovnakom čase o 10.30 hod.

Na divadelné predstavenie si treba rezervovať miesto do 19. júna. Online registračný formulár nájdete na www.cultusruzinov.sk. Kapacita je obmedzená.

Na záver po predstavení, dostane každé dieťa sladkú odmenu.

  • Amfiteáter pri Štrkoveckom jazere
    Najkrajšia pieseň na svete - Divadlo Baretka 
    Interaktívna rozprávka o hudobníkovi Adamovi, ktorého otec poslal do sveta hľadať tú najkrajšiu pieseň na svete. Rozprávka je zameraná na spoznávanie hudobných nástrojov (flauta, saxofón, klavír, gitara, bubny) a rôznych svetových hudobných žánrov.
    Dĺžka predstavenia: 50 minút
  • SD Prievoz, Kaštieľska 30
    Žofka a Žofka - Divadlo FÍ
    Hra o malej Žofke je kombináciou bábkového divadla a činohry. Žofka príde zo školy domov, a väčšinou je sama. Veľmi by chcela niekomu porozprávať, čo všetko sa dnes stalo. No nikto z „veľkých“ nemá čas. A tak si Žofka vyrobí svoju Žofku, aby si skrátila chvíľu, kým príde mama. 
    Dĺžka predstavenia: 60 minút

  • Park na Vietnamskej ulici, Trnávka
    Princezná Frmfulína - Divadlo Jaja
    Divadelné predstavenie o nezbednej, vrtošivej a namyslenej princeznej Frmfulíne. Dokáže uraziť každého bez ostychu, hoc aj Čarovnú Vílu. Tá jej to však nedaruje a pošle ju za trest do služby k drakovi.
    Dĺžka predstavenia: 45 minút


Vstup na podujatie je zadarmo pre rodiny z Ružinova. Podujatie bude organizované za prísnych hygienických opatrení.



Napíšte komentár