27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Podporka s Nožičkovom - Ako pomôcť nosiť správne

10.09.2019 Autor: Zuzka, Foto: Nožičkovo
Termín: 10.09.2019 Mesto:Košice Čas:10.00 - 12.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
podporka

Zdroj: Nožičkovo

Kedy: 10. september 10.00 -12.00 hod.
Kde: Nožičkovo, Jesenná 2, Košice

Pozývame všetky mamičky a oteckov, ktorí nosia svoje detičky alebo chcú nosiť svoje detičky, na podpornú skupinu nosiacich rodičov s Nožičkovom (certifikované poradkyne nosenia detí)


Tentokrát sa vidíme po letných prázdninách prvykrát opäť u nás. Pokračujeme v dvojtýždenných intervaloch. Témou podporky bude "Ako pomôcť nosiť správne".
Leto bolo plné ulíc s nosiacimi mamičkami a my sme veľakrát museli odbáčať s pohľadmi. Nie každý kto nosí v ergonomickom nosiči nosí správne, ergonomicky a hlavne ergonomicky aj pre seba. Téma na podporku vznikla v mojej hlave, keď som na Bankove videla mamičku ako jej malý párdňový nosenček trčal spod bedráku dole. Preto sa s Vami podelíme o skúsenosti ako pomôcť, ako nastaviť najčastejšie objavujúce nosiče a či vôbec zasahovať pri rodičoch nosiacich v klokankách. Tešíme sa na staré nosnice, ktoré nám pomôžu svojimi príbehmi, ale aj na nové prip. čakajúce nosnice, ktoré sa chcú dozvedieť ako vlastne nastaviť nosiče či uviazať šatku.

Počet účastníkov je obmedzený, preto Vás prosíme potvrdiť svoju účasť :)

Samozrejme ako na každej podporke s Nožičkovom sme Vám plne k dispozícií aj čo sa poradenstva týka.
Nosiče a šatky z požičovne Nožičkovo budú k dispozícii k skúšaniu a zapožičaniu len ak vopred požiadate čo máme so sebou vziať :)

Poradíme, nastavíme, uviažeme, nahodíme na chrbát či bok, sme tu pre Vás :)

Príspevok 2 € (v cene príspevku je poradenstvo a priestorové zabezpečenie, malé občerstvenie)

Tešíme sa na vás
Vaše Nožičkovo

Napíšte komentár