25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

VRBA - Bar s virtuálnou realitou

Autor: Maria Bodnarova, Foto: vrbratislava.sk
Adresa:Panenská 23, Bratislava - Staré mesto Telefón:+421 907 231 985 E-mail:office@vrbratislava.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

V starom meste Bratislavy nájdete útulný dvojposchodový podnik stvorený pre teambuildingy a detské oslavy.

Pokiaľ sa neviete rozhodnúť ako stráviť voľný čas, skúste virtuálnu realitou. Tá obsiahne každý zážitok. Nekonečný svet možností a dobrodružstiev s neustálou starostlivosťou animátora. Zažijete podmorský svet so starým stroskotaným vrakom alebo veľrybou v životnej veľkosti, prieskum vesmíru, kooperačné hry, kreatívne hry, adrenalínové zážitky, môžete si vyskúšať zalietať, spoločne prekonávať strach z tmy alebo výšok, objaviť svoje skryté talenty a hlavne sa kvalitne zabaviť. Máme vytvorený program pre všetky vekové kategórie, stačí uviesť počet osôb a my Vám odporučíme vhodný hrací priestor. Virtuálna realita je vhodná pre deti od 6 rokov po seniorov. 

Zároveň fungujeme ako luxusný bar so širokou barovou ponukou s barovým aj teraskovým sedením. Teambuildingy, oslavy, detské oslavy aj rozlúčky so slobodou usporadúvame každú chvíľu. Či ste jednotlivec alebo skupina, dostanete vynikajúci servis v bare aj na hracej ploche a deti obzvlášť. 

Cena: 33€/1h, 1 hrací priestor 

Otváracie hodiny:

  • Pon - Štv: 16:00 - 23:00
  • Pia - Sob: 16:00 - 00:00
  • Ned: 16:00 - 23:00

Po dohode otvoríme podnik skôr. 

Napíšte komentár