29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Detská jašenica: Oslava MDD pre celé rodiny

31.05.2019 Autor: Simona, Foto: prievidza.sk
Termín: 01.06.2019 Mesto:Prievidza Zdroj:stránka organizátora
2019 plagat MDD 002

Zdroj: prievidza.sk

Malí, veľkí a všetci, čo sa cítite byť deťmi, príďte spolu s nami stráviť Deň detí v sobotu 1. júna 2019 do areálu prievidzského minigolfu a jeho okolia na „Detskú jašenicu“, ktorú pripravilo Centrum voľného času v spolupráci s mestom Prievidza, s Minigolfom, MY horná Nitra a T-613 s.r.o. pre všetky deti a ich rodičov.

Pre všetkých sú pripravené rôzne súťaže a športovo-zábavné aktivity. Mladí aj skôr narodení si môžu vyloviť rybu, zajazdiť na koni, zastrieľať z luku, zaskákať na trampolíne, pozrieť výcvik psov či zahrať korfbal. Vyskúšate si prácu hasičov, chodúle, skautské uzle a základné údery v karate. 
S Klubom netradičných športov Pampúch si zahráte interkros, indiaku, ringo, boccia a Mӧlky. Zajazdíte si na kolobežkách speeder. Pozriete si makety rakiet a lietadiel raketových modelárov. Kreatívne deti čaká tvorivá a fotografická dielnička. Za svoju šikovnosť získate sladkú odmenu a možnosť získať sponzorské ceny z tomboly. A to sme spomenuli len malú časť toho, čo sme pre Vás na nedeľňajšie popoludnie pripravili.

„Detskú jašenicu“ spríjemnia vystúpenia hudobnej skupiny Musuc Centrum, Malý Vtáčnik, mladých spevákov, tanečníkov, športovcov a detská diskotéka.

Tešíme sa na vás.

PROGRAM:
14:00 registrácia detí- „Jašikarta“ 
           kultúrny program
           malá detská diskotéka
           prezentačné stánky
           súťažné stanoviská
           dielničky
           bufet
16:30 Tombola
17:00 Ukončenie

Napíšte komentár