26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Babyland - celoročný detský raj

Autor: Villa Betula, Foto: villabetula.sk
Adresa:Brnice 166, 032 23 Liptovská Sielnica Telefón:+421 907 812 327 E-mail:villabetula@villabetula.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Hľadáte priestor, kde by deti strávili hodiny hrou, zabavili sa, rozvíjali kreativitu, zapájali sa do súťaží a celá rodina by strávila príjemný deň ? Tak potom Babyland je presne to, čo hľadáte.

Ideálne miesto pre rodiny s deťmi, ktoré je súčasťou Villa Betula Rezortu*** Je celoročne dostupný. V lete sa môžete osviežiť v prírodnom bazéne, vo fontánovom raji a v zime si vyskúšať snowtubing alebo detský vlek.

Exteriérové ihrisko ponúka množstvo atrakcií pre deti a dospelých, relaxačné zóny a Tipí stan. Zvieraciu farmu, ktorá sa neustále rozrastá o nových zvieracích obyvateľov, či jazdeckú arénu s koníkmi a poníkmi pre detičky ale aj skúsených jazdcov.

Súčasťou je aj zábavná interiérová hala, ktorá na rozlohe 500 m2 poskytuje atrakcie pre mladšie ako aj staršie deti. Rodičia ocenia prepojenie s útulnou kaviarňou.

Babyland je miesto pre rodiny s deťmi. Myšlienkou je stráviť príjemný čas spolu. Viete, že ak navštívite Babyland v zložení troch generácií, tá najskúsenejšia má vstup zadarmo ?  Prečo si nenaplánovať výlet pre celú rodinu a nestráviť deň v krásnom prostredí Liptova.

Chcete sa dozvedieť viac ? Sledujte našej facebookovú alebo webovú stránku a dozviete sa o najbližšom programe a špeciálnych akciách.

Mapa: N 49° 8′ 10″ E 19° 30′ 42″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár