16. 06. 2024 Blanka

Festival Slovenské hrady

12.08.2016 Autor: Laura , Foto: slovenske-hrady.sk
Termín: 10.09.2016 Mesto: Hrad Červený Kameň - Častá Zdroj:stránka organizátora

4

Festival SLOVENSKÉ HRADY, ktorý sa bude konať 10. septembra 2016 na Červenom Kameni bude festivalom, ktorý láka bezplatnými prehliadkami hradov a zámkov, oslovuje remeselníkov, ľudí, ktorí ctia tradície a zároveň k historickým pamiatkam priťahuje fanúšikov súčasnej populárnej hudby - na festivale vystúpi špička slovenskej a českej pop-rockovej hudobnej scény.

Ide o podujatie, ktoré je v Čechách mimoriadne úspešné. Minulý rok zaznamenalo vo svojej dvanásťročnej histórii rekord a zaradilo sa tak medzi najúspešnejšie festivaly v Českej republike! Navštívilo ho vyše 110 000 hudobných a pamiatkových nadšencov. Na Slovensku ožije úplne po prvý krát.

V rámci celodenného programu vystúpia kapely Tublatanka, Desmod, No Name, Horkýže Slíže, Rytmus, Adam Ďurica, či Kristína. Z Česka na Červený kameň zavítajú kapely Chinaski, Divokej Bill a David Koller. Organizátori pritom sľubujú program pre celé rodiny - účastníci festivalu budú mať totiž možnosť využiť bezplatné prehliadky hradu, vidieť tradičných remeselníkov, historické tradície a zasúťažiť si. V areáli bude detský kútik, pripravujú sa výtvarné súťaže, aj celodenný program pre deti.

Deti

Deti do výšky 1 m v sprievode rodičov majú vstup zdarma.
Vstupné pre deti do 6 rokov – 8 EUR
Vstupné pre deti do 12 rokov – 10 EUR
(cena vstupného je platná len v sprievode rodičov, ktorí si zakúpia alebo majú zakúpenú platnú vstupenku)

Pokiaľ máte zakúpené vstupenky z predpredaja, detské vstupenky môžete dokúpiť vedľa pokladní v stane označenom AKREDITÁCIA. Vyhnete sa tak prípadnému radu.
Tí, ktorí si budú kupovať dospelé a detské vstupenky na mieste, zakúpia obidva druhy naraz v pokladni.

Vstupenky TU.

 

 

 

Napíšte komentár