29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Denné letné tábory 2024 v Žiline a okolí

Autor: MS, Foto: partneri, Sponzorovaný obsah
Termín: 01.07.2024 a ďalšie Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora
Dizajn bez nazvu 1

Zdroj: Shutterstock

Prázdniny sú za dverami a je najvyšší čas myslieť na tábor pre deti. Ako vyplniť deťom čas cez prázdniny tak, aby sa zabavili a našli si nových kamarátov?  Aj tento rok máme pre vás pár tipov na letné denné tábory v Žiline a okolí, ktoré ponúkajú kvalitný program. Stačí si len vybrať.

Zažite dobrodružstvo s kreatívnymi tábormi v Logiscool Žilina

explorercamp creative stickycard

Zdroj: logiscool.com/sk/locations/zilina

Pripravte sa na púť do sveta Minecraftu so štyrmi úžasnými témami! Zameriavame sa aj na rozvoj kľúčových zručností v rámci našich táborov:

  • Junior dizajnéri: naučte sa prácu dizajnéra/web dizajnéra
  • Generative AI: objavte umelú inteligenciu
  • Youtube Studio: tvorte online videá
  • 3D: vyskúšaj 3D dizajn a 3D tlač

A to nie je všetko! Objavte tvorbu hier v Roblox Game Hacker Camp a Adventure Game Creator.

A pre tínedžerov (13+), máme intenzívny kurz programovania, po ktorom sa môžete prihlásiť na naše kurzy Unity alebo Python!

Nezabúdame ani na zábavu mimo digitálneho sveta! Športové aktivity, exkurzie a Laser game sú neoddeliteľnou súčasťou našich táborov. U nás je práca na počítači v rovnováhe so zdravým pohybom!

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora


Denné tábory so zahraničnými lektormi (ANGLIČTINA & KARATE) | Žilina

obrazok VIVEUSTábor ponúka deťom celkom iný zážitok z angličtiny. Nie bezduché bifľovanie slovíčok, nie nezrozumiteľná gramatika, ale konečne musia angličtinu prakticky použiť, keď sa chcú porozprávať so zaujímavým človekom. Podľa našich skúseností práve toto mnohé deti naštartuje a začne ich angličtina naozaj baviť.

• malá skupinka detí a jeden lektor

Zábava vyplýva z toho, že lektor sa má čas deťom venovať. Deti sa potom často bavia na banálnych situáciách v cudzom jazyku. Naše tábory sú určené pre pár detí v každom termíne.

• celodenný kontakt s angličtinou

Lektor, ktorý nehovorí po slovensky, je pre deti veľkou výzvou a zábavou zároveň. Po anglicky sa hovorí cez prestávku, pri športe aj na obede. Nemusíte sa ale báť, deti to bez problémov zvládnu. Pomôže im aj slovenská lektorka, ktorá bude v triede prítomná.

• praktická a zábavná angličtina

Hry, šport, divadlo, hudba, interaktívne hry v tom všetkom vieme skryť angličtinu. Deti tak často ani nevedia, ako sa učia nové frázy.

• poobede karate s trénerom

Mimo športových aktivít a hier, ktoré sú vedené v anglickom jazyku si deti užijú každý deň hodinu tréningu karate s trénerom.

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora - viveus.sk


Denný tábor robotiky a programovania Robotik.sk | Žilina

obrazokRobotik

Zdroj: robotik.sk

Interaktívna učebňa, moderný počítač pre každého, rozšírené sady na stavbu robotov od výmyslu sveta, každodenné výzvy a súboje robotov a k tomu vysokoškolský pedagóg robotiky, ktorý to vie s deťmi. Čo chcete viac pre svoje dieťa? Takýto tábor je totálne neopakovateľný, jedinečný a total cool. Dajte svojmu dieťaťu nefér výhodu do života! Vdýchnuť život zmäti vodičov, motorov a plastu je obrovská životná inšpirácia, ktorá sa môže premeniť na úspešné živobytie.

Deti zistia, že výsledkom učenia môže byť niečo reálne užitočné a fungujúce. Výučba vedená lektorom s odbornou praxou motivuje k intenzívnemu premýšľaniu pri hľadaní riešenia  problémov, pri  modelovaní a vymýšľaní konštrukcií, testovaní a overovaní správnosti riešení. Tímová práca dáva priestor k rozvoju komunikačných schopností, výmene skúseností, získavaniu vedomostí o senzoroch, riadených výstupoch a inteligentných programovateľných jednotkách.

To všetko + obed v reštaurácii a pitný režim od 135,9 €. Nie je nad čím váhať.

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora - robotik.sk


Denné tábory plné pohybu zábavy a nových priateľstiev v Jungle parku | Žilina

Tabory ZA

Zdroj: junglepark.sk

Tábory pre deti od 4 do 10 rokov.
Deti čaká pestrý program , skvelá zábava a nezabudnuteľné zážitky s kamarátmi.
  • Vyšantia a vybehajú sa  na aktivitách v našom parku aj v prírode,  zmerajú si sily pri súťažiach  a hrách , tradičnej  olympiáde.
  • Čakajú ich aj tvorivé dielne a vodné šantenie , výlety do okolia spojené s hľadaním pokladu a iný zaujímavý program
  •  Samozrejmosťou je aj to, že si vymaľujú vlastné tričko, ktoré im zostane na pamiatku.
  • Pri deťoch budú naše overene obľúbené a školené kolegyne - animátorky, ktoré budú s nimi súťažiť,  tvoriť, dohliadať na ne a programom ich sprevádzať po celý deň.
Cena: 135,-€ , súrodenecká zľava 10%,  tábor je možné nechať preplatiť zamestnávateľovi.
 
V cene je zahrnuté:
  • pobyt s dohľadom na deti  od 7.30 do 16hod,
  • program, súťaže , hry,
  • vstup na športové a zábavné atrakcie v parku,
  • tričko, odmeny
  • ovocie , pitný režim

Obed nie je zahrnutý v cene, ale ponúkame vám teplý obed s polievkou v cene: 6 €/ deň. Môžete si vybrať z 5 druhov jedál.

Termíny: 15.7-19.7, 22.7-26.7, 29.7-2.8, 5.8-9.8, 12.8-16.8, 19.8-23.8.2024

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora - junglepark.sk


Denné tábory pre deti | Martin

Tabory ZA

Práca s deťmi nás baví a je pre nás prioritou, aby sa deti u nás cítili dobre, trávili plnohodnotný čas, zažili veselé chvíle, trávili veľa času vonku v prírode, našli nových priateľov a v neposlednom rade, aby sa i zábavnou formou vzdelávali a naplnili sme tak i edukatívny rozmer.

Deti zapájame do procesu či už v edukatívnej oblasti, ale i v príprave jedla, desiaty, či dotváraní programu. Učíme deti starať sa a ochraňovať mladších kamarátov. Vekové rozpätia preto zámerne výrazne neohraničujeme, sme presvedčení, že si môžu navzájom veľa dať ako malí, tak i veľkí.
Pridajte sa k nám, a doprajte vašim deťom leto plné zábavy.

PRE KOHO? deti od 5-13 rokov

KDE? Denný tábor sa koná v Martine na Ľadovni v priestoroch Martico new Age 
KEDY? od pondelka do piatku od 7:30 do 17:00


Denný anglický jazykový tábor Gabby.sk | Žilina

kam s detmi 1 1

Zdroj: gabby.sk

V Anglickom kruhu spájame výučbu s hrou, čím vytvárame vhodné prostredie pre deti na zdokonalenie ich znalostí anglického jazyka, či už sú začiatočníci alebo pokročilí. Výučba v Anglickej škole Gabby funguje na princípe Cambridge metódy, doplnenej o metódu hravej výučby (využíva sa - tanec, príbehy, divadlo, hračky...), čo umožňuje deťom nemať strach z cudzieho jazyka a osvojiť si ho v krátkom čase. Medzi jednotlivými hodinami sú zaradené prestávky, počas ktorých deti dostávajú občerstvenie. Vaše deti budú mať po celý deň zabezpečený pitný režim, desiatu, teplý výdatný obed a olovrant.

Program pre deti je rozmanitý, a každé ráno sú deti aj rodičia informovaní lektormi alebo vedúcim tábora o danom harmonograme. Program je určený dopredu, ale niekedy sa môže zmeniť. Taktiež majú rodičia k dispozícii telefónny kontakt v prípade potreby.

Pre deti sú počas leta pripravené rôznorodé aktivity, ako je ukážka hasičskej techniky spojená s kúpaním sa v pene, bláznivé hry v Kongu alebo na bowlingu. O starostlivosť o našu planétu sa postará Krajská knižnica. Správnemu zdravému pohybu nás naučia pohybové aktivity s trénerom boxu. Ako dokážeme pomáhať zvieratkám sa učíme v MiniZoo Žilina a ako pomáhajú zvieratká nám si ukazujeme na kanisterapii so psíkom Orchideou. Zaujímame sa ale aj o techniku ako fungujú vlaky a autá na našej Unize. A na záver týždňa je tu stará klasická opekačka alebo pizzovačka. Samozrejme, podujatia sú prispôsobované podľa počasia. Všetky deti sú u nás vítané a tešíme sa na ne. Naším cieľom nie je len deti učiť a zabávať ich. Dôležité je budovať sociálne prostredie, kde sa bude každý cítiť dôležitý. Získavajú nové priateľstvá a skúsenosti pre svoju budúcnosť.

>> Kliknite pre viac informácii a prihlášku do tábora - gabby.sk

 

Napíšte komentár