19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Kam s deťmi cez predĺžené májové víkendy?

Autor: MS, Sponzorovaný obsah
Termín: 19.04.2024 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora
Kam s detmi2

Zdroj: freepik.com

V máji nás čakajú dva skvelé voľné dni. Užite si ich na tých najlepších miestach pre rodiny s deťmi. Vyberte si pobyt, ktorý vám sedí najlepšie a doprajte si oddych spolu s celou rodinkou.

Aké podujatia pre deti sa cez májové predĺžené víkendy konajú?

Aké výlety s deťmi absolvovať?


Tipy na dovolenkové pobyty:

Užite si bezstarostné chvíle s rodinou v Grandhoteli Permon****

Podbanské, Žilinský kraj

img11

Zdroj: podbanskeresort.sk

Zbaľte celú rodinku a rezervujte si pobyt v Grand hoteli Permon****v termíne do 14. júla 2024 a získajte ubytovanie pre 1 dieťa do 12 rokov úplne ZADARMO.

Bezstarostné chvíle, rodinná pohoda, lahodné jedlo, wellness, detský kútik vybavený kvalitnými hračkami, prechádzky čarovnými lesnými cestičkami s krásnymi drevenými sochami tatranských zvieratiek a lesných škriatkov a nezabudnuteľné zážitky vás čakajú jedine na Podbanskom.

Vyberte si niektorú z našich špeciálnych ponúk v tomto období a využite exkluzívny BONUS (neplatí v termíne od 31.05. do 02.06. 2024).  Bonus neplatí v termíne od 31.05. do 02.06.2024, kedy máme špeciálny rozprávkový pobyt a oslavujeme Deň detí spolu so Zahrajkom a myškou Eliškou.

Podbanské Resort poskytuje neobmedzené možnosti, ako si naplno užiť rodinnú dovolenku či víkendový pobyt. Nájdete v ňom to, čo v dnešnom uponáhľanom svete chýba. 

button2


Bjornsonka Jasná***- v srdci Nízkych Tatier

Jasná, Žilinský kraj

18

Zdroj: bjornsonka.sk

Užite si prvé jarné lúče v ikonických chatkách Björnson Tree Houses alebo v horskom hoteli Björnson, priamo v srdci Nízkych Tatier. Hotel aj chatky sú Baby a Pet friendly. Pripravte sa na dokonalý relax uprostred prebúdzajúcej sa prírody. Tešiť sa môžete na štýlové a útulne ubytovanie, bohatú polpenziu, exteriérové wellness, nekonečné možnosti výletov a turistiky v okolí.
Deti ocenia: detské ihrisko v tieni lesa a  detský kútik
Rodičia určite ocenia:

  • Neobmedzený vstup do exteriérového wellness
  • Jedno dieťa do 10 rokov na prístelke zadarmo
  • Bezplatné využitie altánku s grilom
  • Zľavu na vstup do Aquaparku Tatralandia a Vodný park Bešeňova
  • Wifi pripojenie v celom objekte
  • Bezplatné parkovanie

Rezervujte si jarný pobyt a príďte si oddýchnuť a načerpať energiu do Nízkych Tatier v ich jarnom rozkvete.

button2


Májová dovolenka v Demänová Rezort - ideálna zábava pre celú rodinu

Demänová, Žilinský kraj

demanova rezort Majove vikendy

Zdroj: https://demanovarezort.sk/

Ideálny predĺžený víkend? V krásnom prostredí Demänová Rezortu nájdete jedinečné ubytovanie pre rodiny s deťmi. Či už sa rozhodnete využiť prvý alebo ôsmy máj, o top program núdza nebude! Práve na začiatku mája, kedy sa príroda prebúdza k životu, sa u nás koná EKO víkend. Budeme sadiť kvietky, recyklovať odpad, vyrábať eko tašky a na záver sa všetci vyšalieme na EKO žúre s Thomasom Puscailerom!

Pokiaľ sa nás rozhodnete navštíviť nasledujúci týždeň, zažijete pobyt plný pohybu s olympioničkou Martinou Halinárovou Jašicovou. Čaká vás rozhodne bohatý a náučný program! Okrem toho môžete naplno využiť krásne jarné dni aj na cyklistiku. Ponúkame totiž aj možnosť požičania bicyklov a e-bikov v našej požičovni. K tomu si predstavte množstvo atrakcií vrátane obrovského 3D bludiska s kolotočmi, trampolínami, lezecká stena, miniZOO aj oddych vo wellness centre s masážami.

Veríme, že Demänová Rezort bude pre vás ideálnym miestom na strávenie májovej dovolenky. Čerešnička na torte? Využite náš akciový pobyt 3+1 noc zdarma! Vďaka májovému sviatku tak ušetríte jeden deň dovolenky aj peňaženku. Tak čo, presvedčili sme aj vás? Vidíme sa v oáze jarných zážitkov.

button


Pobyt v štýlovom wellness hoteli Borovica**** 

Štrbské Pleso

28

Zdroj: Wellness hotel Borovica ****

Štvorhviezdičkový wellness hotel Borovica ponúka luxusné ubytovanie pár minút pešej chôdze od Štrbského plesa. Počas pobytu si môžete užívať skvelý wellness s neobmedzeným vstupom, posilňovňu, horolezeckú stenu, biliard, ako aj krytý bazén, detský bazén, rôzne sauny, tepidárium a vírivku. Deti určite ocenia aj priestrannú herňu a detský program.

Samotná poloha Hotela Borovica je zárukou relaxu – a to aj aktívneho, pretože okolie Štrbského Plesa ponúka množstvo príležitostí na vyžitie. Je to zároveň aj skvelý východiskový bod pre rodinné výlety. Štýlové ubytovanie, skvelá kuchyňa, nádherná okolitá príroda - ideálne miesto na trávenie času s rodinou
Vysoký štandard služieb, luxusné zariadenie, tradícia a dokonalý servis v spojení s útulným wellness a gastronomickými zážitkami vytvára ideálne spojenie pre Vašu nezabudnuteľnú dovolenku.

button2


Vstúpte do Hotela Akvamarín vo Vodnom parku Bešeňová

Bešeňová, Žilinský kraj

hotel AKVAMARIN Bešeňová

Zdroj: tmrhotels.com

Aj počas májových víkendov aj niektorých dní mimo nich sa môžete zabávať s animačným programom v Bešeňovej. Termálne srdce Liptova ožije tradíciami, a to presne v sobotu 4. mája, kedy bude priamo v vodnom parku stavanie mája a vystúpi aj ľudová hudba Liptáci v spoločnosti folklórného súboru Liptov.

Ubytujte sa v Hoteli Akvamarín Bešeňová s deťmi do 12 rokov grátis a užite si spolu folkgym v bazénoch či bujarý majáles. Neobmedzené vstupy do vodného parku dostane celá rodina v cene a tiež vstupy do saunového sveta Harmónia, kde môžete očakávať saunové rituály. Okrem toho môžete vyraziť aj do hôr. K pobytu získate aj lístky na lanovky platné vo Vysokých Tatrách či v Jasnej. Priestranné izby s kuchynským kútom a dobré jedlo vám vytvorí skvelé zázemie pre zážitky vo vodnom parku aj mimo neho a večer sa deti môžu zabaviť pri aktivitách v hoteli.

button2


Tatralandia opäť pripravila súťaž v spúšťaní sa na toboganoch

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj

Dovolenky 2 700x400 3

Zdroj: tmrhotels.com

Od 1. do 5. mája si Tatralandia pripravila záplavu zábavy. Dáte sa nahovoriť na sobotné preteky na raftoch? Tie sa tu budú konať už po siedmykrát a výherné ceny sú naozaj lákavé. Ubytujte sa v chatovom rezorte Holiday Village Tatralandia s deťmi do 12 rokov grátis a užite si súkromie so svojou rodinou v súkromných chatkách či apartmánoch. Do vodného parku dostanete neobmedzené vstupy a okrem toho môžete navštíviť aj Keltský saunový svet.

Ak sa vám to zdá málo, tak vedzte, že môžete s lístkami na lanovky v cene pobyty preskúmať Nízke či Vysoké Tatry. Ak si aj na dovolenke neviete odvyknúť od varenia, poteší vás vybavená kuchynka s jedálenskou zostavou a možnosť ubytovania sa bez stravy. Nuda nebude ani počas večerov, pripravená je minidisco či minitalent a medzi ubytovaných hostí zavíta aj Mr. Funtastic.

button2


Spoznajte Nízke Tatry počas kvitnúcej jari a ubytujte sa v Hoteli Grand Jasná

Jasná, Žilinský kraj

Hotel Grand Jasna

Zdroj: tmrhotels.com

Hoci sa lyžiarska sezóna v Jasnej pomaly blíži ku koncu, turisti aj napriek tomu radi navštevujú horské prostredie. Vydajte sa aj vy so svojou rodinou počas voľných dní do Nízkych Tatier a načerpajte novú silu z prebúdzajúcej sa prírody. Zarezervujte si Hotel Grand Jasná s výhľadmi na les či kopce. Doprajte si relax vo wellness centre s vonkajšou aj vnútornou časťou a umocnite svoj odpočinok o telové procedúry či masáže.

Naplánujte si nenáročný výlet v okolí hotela a vyvezte sa lanovkou na Chopok. Lístky dostanete v cene pobytu tiež vstupy do Bešeňovej či Tatralandie. Navštívte neďaleké Demänovské jaskyne alebo sa vydajte spoznávať Vysoké Tatry. Lanovky zo Starého Smokovca na Hrebienok, z Tatranskej Lomnice na Skalnaté pleso či zo Štrbského Plesa na Solisko máte tiež v rámci pobytu. Využite výhodný promokód GRAND99 a za dve dospelé osoby zaplatíte len 99 € za noc s raňajkami s doplatkom pre deti podľa vekovej kategórie.

button2


Relaxujte v srdci Levočských vrchov v Resort Levočská dolina

Levoča, Prešovský kraj

unnamed 7

Zdroj: Resort Levočská dolina

Skvelý májový pobyt si užijete v Resorte Levočská Dolina, ktorý sa nachádza v malebnej prírode Levočských vrchov, neďaleko historického mesta Levoča. Resort je ako stvorený pre rodiny s deťmi.
Pre deti je k dispozícií detské ihrisko s trampolínou, pieskoviskom a hojdačkami. V prípade teplého počasia sa môžete vyblázniť v jedinečnom biokúpalisku osadenom v krásnej prírode. Večer si môžete vychutnávať pri grilovačke v altánku s krbom. Priaznivcov rybolovu určite poteší aj rybník plný pstruhov.
V okolí sa nachádza množstvo značených cyklotrás, vieme Vám požičiať horské bicykle, elektrobicykle, ale aj elektrokolobežky. Okolie ponúka aj široké možnosti turistiky -  národný park Slovenský raj, majestátny Spišský hrad, impozantnú Spišskú Kapitulu...

V prípade nepriaznivého počasia sa môžu deti zabaviť detskom kútiku alebo v krytom bazéne
K dispozícii je aj posilňovňa, bowling, biliard, stolný tenis a šípky. 
Rodičia môžu relaxovať vo wellness centre s fínskou, parnou a infra saunou.
Ubytovanie ponúkame v zrubových penziónoch s kompletným vybavením. Wifi je samozrejmosťou. 

Špeciálna akcia:

  • Deti do 3 rokov majú ubytovanie a stravu grátis

button2

 

Napíšte komentár