29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Popoludnie pre rodiny: Vynálezy a zlepšováky

11.03.2023 Autor: Laura , Foto: FB
Miesto:Pálffyho palác, Panská 19 Termín: 18.03.2023 Mesto:Bratislava Čas:15.00-17.00 Zdroj:stránka organizátora
unnamed

Zdroj: FB

Workshop je inšpirovaný výstavou Čas a príliv neberú ohľad na nikoho. Medziobjekty Aleša Votavu. Tvorivá dielňa je určená pre deti od 4 rokov. Strávte víkendový čas s vašimi deťmi pri tvorení a prehliadke výstavou so zaujímavými aktivitami. So vstupenkou máte v tento deň príležitosť navštíviť aj všetky výstavy zadarmo.
Aleš Votava sa ako dospelý stal návrhárom divadelných kulís, kostýmov a scén, no už ako malý chlapec rád zostrojoval hračky z rôznych malých dielikov. Tak ak vás zaujímajú mechanizmy, kde niečo na niečom visí, krúti sa a ešte aj za sebou necháva výtvarnú stopu, príďte do ateliéru v Pálffyho paláci.
Vstupenka na program pre celú rodinu je 12 euro, v predaji online aj na mieste v pokladni PP. Na workshope sa pracuje s temperovými farbami, ktoré idú vyprať, ale odporúčame chrániť si odev aj plášťom, ktorý bude pre vás aj pre vaše deti k dispozícii. Lektor vás bude čakať pri vstupe do PP. Experimenty s výtvarnými mechanizmami sa budú robiť v ateliéri na prvom poschodí. Na program je potrebné prísť načas.

Napíšte komentár