26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Aké sú jarné trendy pre deti na rok 2023?

Autor: MS, Sponzorovaný obsah

jarne trendy pre deti 2023

Jar nám klope na dvere a to znamená, že treba pomaly upratať v skrini, vytriediť veci a urobiť miesto na nové. Posvietili sme si na jarné trendy roka 2023 a prinášame vám pár tipov na nové kolekcie outdoor oblečenia a topánok pre deti ako aj tip na nové odrážadlo aby ste mohli s deťmi trénovať na bicykel.

Softshellové bundy a overaly, do prírody aj do mesta  

Softshellove oblecenie Minymo

Zdroj: littlehipster.sk

V prechodnom jarnom období je najpraktickejším materiálom v detskom šatníku softshell – bundy, kombinézy, nohavice a súpravy. Pokiaľ ste si doteraz mysleli, že softshellové oblečenie sa vám nepáči, po rozkliknutí určite zmeníte názor.

Dánska značka Minymo prichádza s jarnou kolekciou softshellového oblečenia pre deti v nádherných strihoch aj dizajnoch. Pastelové farby, volániky, kvetinové potlače pre dievčatá. Pre chlapcov vesmírny dizajn alebo obľúbené traktory. A čo je najúžasnejšie - toto oblečenie je nielen krásne a vhodné aj do mesta, ale vďaka svojej maximálnej funkčnosti a kvalite obstojí aj pobyt v prírode za horšieho počasia. Je vodeodolné, priedušné, s reflexnými prvkami a ekologickou impregnáciou Bionic Finish Eco, ktorá okrem iného, chráni oblečenie pred špinou a oderom. Takže, aj keď dieťa z neho vyrastie, stále pôsobí ako nové a vynosí ho aj mladší súrodenec.

Prezrite si kolekciu na www.littlehipster.sk

Preskúmajte jarnú kolekciu PROTETIKA tenisiek a topánok pre chlapcov aj dievčatá!

Banner Jarne Spravy z Protetiky 01

Zdroj: protetika.sk

Možno ste si to nevšimli, ale nie len dizajn a farby sa v detskej obuvi PROTETIKA menia. V jarnej ponuke PROTETIKA Kids máme topánočky s viac ako desiatkou podošiev! V konštrukcii topánočky je podošva veľmi dôležitý prvok. V prvom rade nám tvar podošvy hovorí, či je topánočka barefootová alebo štandardná. Širokú podošvu s rovnou stielkou vyhľadávajú „bosonožci“ a podošvu štandardného tvaru s podporou klenby chodidla proti plochonožiu, majú radi „klasici“. Obidve kategórie obuvi PROTETIKA majú odolnú gumovú podošvu a vyberateľnú stielku pre optimálnu kontrolu veľkosti a praktické vysušenie. V jarnej kolekcii detskej obuvi PROTETIKA nájdete krásne farby – vanilkovú, ružičkovú, hríbikovú, aj slivkovo modrú, ktoré krásne ladia s pančuškami a dizajnovou kolekciou od slovenskej značky MILE.

Prezrite si novú jarnú kolekciu na www.eshop.protetika.sk/ 

Gumáky do dažďa a pre šantenie v mlákach  

Gumaky Enfant a CeLaVi

Zdroj: littlehipster.sk

Detstvo je o voľnosti, pohybe a radosti. Nie je nič krajšie, ako keď dieťa môže skákať v mlákach. Aby sme my rodičia, mali pokoj na duši, že dieťa ostane v suchu, do detskej jarnej výbavy neodmysliteľne patria aj kvalitné gumáky. Predstavujeme vám jarnú kolekciu kaučukových gumákov, u mamičiek už takmer ikonicky známej značky ENFANT, určené pre užšie nôžky a pre tie širšie máme gumáky značky CeLaVi, ktoré majú vkusné detské potlače.

Prezrite si kolekciu na www.littlehipster.sk

Detské odrážadlá Genesis: čím ľahšie – tým lepšie

SK SWM IG FB WildDog 1zu1 SocialMedia

Zdroj: intersport.sk

Hmotnosť odrážadla je veľmi dôležitým kritériom pri výbere toho správneho pre vaše dieťa, pretože má veľký vplyv na manipuláciu a tým aj na zvládnutie procesu učenia jazdy. Dieťa, ktoré sa naučí jazdiť na cykloodrážadle sa prirodzenou formou naučí držať rovnováhu a osvojí si tak jazdu na bicykli s pedálmi oveľa rýchlejšie. Rakúska značka bicyklov Genesis, dostupná v INTERSPORTe, prináša vyvážený pomer ceny a kvality. Ľahko ovládateľné detské 12" hliníkové odrážadlo s nafukovacími kolesami, obmedzovačom riadenia a zadnou brzdou. S odrážadlom Princessa a Wild Dog dieťa trénuje rovnováhu a hravou formou sa na ňom učí jazdiť.

V celej sieti INTERSPORT nájdete jedno z najľahších odrážadiel – len 3,2 kilové odrážadlo Genesis v atraktívnom dievčenskom alebo chlapčenskom dizajne len za 79,99 €!

Prezrite si odrážadlá na www.intersport.sk

Multifunkčné termosety a bundy

Termo supravy Enfant

Zdroj: littlehipster.sk

Pri termo súpravách značky ENFANT sa nám každú sezónu zdá, že už ani nemôžu byť krajšie. A veru, tento rok sme z jarnej kolekcii opäť padli na zadok. My ich proste milujeme! Úžasné, krásne,  multifunkčné  bundy a celé súpravy pre chlapcov aj dievčatá. Ich strihy sú dokonale prepracované a preto vydržia deťom viac, ako len jednu sezónu. Majú povrchovú ekologickú impregnáciu Bionic Finish Eco, ktorá oblečenie chráni nielen pred vlhkosťou a zlým počasím, ale aj oderom a špinou. Súpravy a bundy tak môžu nosiť aj súrodenci po sebe a stále vyzerajú ako nové. Využijete ich do škôlky či školy, do mesta, no spoľahlivo plnia svoju funkciu aj pri pobyte v prírode. Sú ideálne ako vrchná vrstva, ktorá ešte zahreje počas chladných jarných dní či rán.

Prezrite si kolekciu na www.littlehipster.sk 

Napíšte komentár