29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Hrajka: Hračkárstvo a Požičovňa hračiek

Autor: Laura , Foto: hrajka.sk
Adresa:Strečnianska 9, 851 05 Bratislava – Petržalka Telefón:02/43330419 E-mail:obchod@hrajka.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Sme hračkárstvo a požičovňa hračiek s kvalitnými drevenými a vzdelávacími montessori hračkami aj knihami pre deti.

Naša požičovňa hračiek je súčasťou hračkárstva v srdci Bratislavskej Petržalky. Hračky máme vystavené v predajni a deti ich môžu u nás vyskúšať a zahrať sa počas predajnej doby zadarmo. Rodičia tak môžu skúmať, o aké hračky ich deti javia záujem.

Požičovňa funguje na báze členstva s online katalógom hračiek. Mamičky v pohodlí domova môžu spravovať členstvo aj objednávky.

Rozhodli sme sa ísť konceptom členstva z dvoch jednoduchých dôvodov. Za prvé - u nás sú výpožičky na dobu neurčitú a tak umožňujeme deťom hrať sa s požičanými hračkami ako dlho chcú a majú záujem. Nikto im netrhá hračky z ruky a nenúti mamičky myslieť na termíny vrátok, prípadne riešiť penále z omeškania. Zároveň členstvom poskytujeme rodičom výhodnejšie cenové podmienky a čas od času aj zaujímavé zvýhodnenia.  

Chcete sa dozvedieť viac? Príklady nákupných košíkov, postup objednávania a samozrejme prehľad členských programov nájdete na www stránke.

Napíšte komentár