18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Sereď v pohybe 2021

24.09.2021 Autor: Claudinka
Termín: 25.09.2021 Mesto:Sereď Zdroj:stránka organizátora
sered v pohybe 2021

Zdroj: sered.sk

Mesto Sereď v spolupráci so športovými klubmi a občianskymi združeniami  všetkých pozýva na športovo - relaxačnú akciu Sereď v pohybe, ktorá sa bude konať v sobotu 25. Septembra 2021 na Námestí slobody a rôznych športoviskách.

Vopred ďakujeme ochotným združeniam, trénerom, trénerkám, ktorí sa venujú rôznym druhom športu, a predstavia nám tréningové programy, rôznorodé cvičenia, ktoré sa v našom meste tešia veľkej obľube, ako je napr. Zumba, Jumping, Joga, Cross fit, Fitness a mnoho iných. Predstavia sa aj členovia TaekwonDo Sereď svojimi vstupmi s ukážkami. Prídite si vyskúšať, ktorý štýl je stvorený pre vás!

Ako každý rok, bude podujatie určené pre celé rodiny, pre úplných amatérov a začiatočníkov v športe, aj pre tých zdatnejších športovcov. Naše animátorky sa budú venovať pri detskom ihrisku deťom rôznymi hrami a aktivitami. O 14:00 sa podujatie začne našimi lezúňmi, ktorí sa môžu prísť predviezť,  ako im ide lezenie, plazenie...voľným štýlom. Nebudú pretekať, len bude potrebné prejsť určený úsek a vybojujú si svojou snahou odmenu J.   

Kompletný program s presným časom a miestom konania športových aktivít nájdete na plagáte!

Napíšte komentár