26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Swap kníh

18.09.2021 Autor: Claudinka
Termín: 18.09.2021 Mesto:Piešťany Čas:10.00 - 17.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
swap PN 18.9.2021

Zdroj: FB Mestská knižnica mesta Piešťany

Pozývame Vás na jedinečný Swap kníh, ktorý sa bude konať 18. septembra v priestoroch Piešťanskej knižnice. Okrem knižiek a iných vymieňaných vecí bude prebiehať aj program!

AKO TO FUNGUJE?
Prinesiete toľko kníh, koľko uznáte za vhodné a môžete si odniesť maximálne toľko kníh, koľko si priniesol/-sla. Samozrejme vyberajte s rozumom. Taktiež môžete priniesť pár spoločenských hier a CDečká, za ktoré si vymeníte to, čo prinesiete (napr. 3 CD za 3 CD).

AKÉ KNIHY, SPOLOČENSKÉ HRY, CDečká JE VHODNÉ PRINIESŤ?
Samozrejme v dobrom stave - nepoškodené, kompletné, najlepšie nepopísané (odkaz budúcemu čitateľovi pokojne zanechaj). Také, ktoré by ste s dobrým pocitom daroval/a kamarátke, rodine a pod.

ČO NEPATRÍ NA SWAP?
Noviny, manuály, nekompletné alebo poškodené hry/CD.

VSTUP: 3 € pre osoby nad 6 rokov, 1 € pre osoby v rozmedzí 3 - 6 rokov, 0-3 roky vrátane vstup zdarma.
Platí sa na mieste.

Organizatóri ocenia, ak sa zaregistruještecez Eventbrite, aby vedeli, koľko ľudí približne príde. Zároveň Vás v prípade výskytu Covidu po evente budú vedieť do 2 týždňov kontaktovať.

Je možnosť sa aj prihlásiť na program:
Literárny kvíz: https://shor.at/qQcCN9iu
Speedating: https://shor.at/0tUfG13m
Rýchlokurz pomalopisu (napísať organizátorom správy napr. cez FB)

swapnito je tím mladých ľudí, kt. sa rozhodli priniesť formát swapov trošku ďalej od Bratislavy. Veríme, že ťa nadchne koncept vymieňania oblečenia/kníh/rastlín tak ako nás. Vymieňaj s rozumom. Veď predsa: vysoká spotreba neznamená lepší a kvalitnejší život.

Napíšte komentár