25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Letná čitáreň knižnice v Modre

25.06.2021 Autor: Laura , Foto: kcmodra.sk
Miesto:Kultúrne centrum Modra, Sokolská 8, 900 01 Modra Termín: 22.07.2021 a ďalšie Mesto:Modra Zdroj:stránka organizátora
Foto 098

Zdroj: kcmodra.sk

Letná čitáreň a jej programy sa stali za posledných pár rokov súčasťou Kultúrneho leta v Modre. Svojou programovou skladbou sú predovšetkým zamerané na rodiny s deťmi. Na tento koncept sme opäť nadviazali aj v roku 2021, aby sme pomohli rodinám v čase, kedy obmedzujeme dovolenkové cestovanie, zmysluplne tráviť voľný čas. 

Od 1. júla obnovujeme prázdninový režim letnej čitárne. V čase otváracích hodín vám poskytne čitáreň príjemný priestor na relax, čítanie, trávenie voľného času s deťmi. K dispozícii budú zaujímavé knihy pre všetky vekové kategórie, časopisy vrátane detských, hry, pieskovisko, hojdacia sieť a dobrá káva od lokálnej modranskej pražiarne.

Prevádzka: každý štvrtok od 10:00 do 18:00

Aký program nájdete v mesiaci júl v letnej čitárni?
1. júl o 17:00 - divadlo ODIVO / Divočiny. Rozprávka so živou hudbou o obyčajnom Maxovi s neobyčajnou fantáziou. A o jeho mačke. A o divočinách. A o množstve iných vecí, ktoré sa zmestia do jedného červeného vozíka.

8. júla o 17:00 - divadlo ZkuFraVon / Stvorenie sveta. Hra prerozpráva vám jeden z najzaujímavejších a najstarších príbehov ľudstva o tom ako Boh stvoril za šesť dní: svetlo, zem, vodu, rastliny, zvieratá a napokon človeka.

15. júla o 18:00 - literárny kvíz s Dadom Nagyom. Srdečne pozývame všetkých, ktorí si chcú zmerať sily v znalosti literatúry a niečo pekné na čítanie aj vyhrať. Môžete si vytvoriť družstvo alebo si prísť individuálne zasúťažiť. Na kvíz je možné sa prihlásiť vopred na mailovej adrese kniznica@kcmodra.sk.

22. júla od 10:00 do 18:00 – Letný predajný antikvariát mestskej knižnice, ponuka zaujímavých kníh, ktoré si môžete zakúpiť za symbolické ceny

29.7. o 10:00 – Rozprávkový brloh I s Veronikou Hajdučíkovou / inscenované čítanie a workshop na motívy knihy Záhrada od Jířiho Trnku.

V prípade nepriaznivého počasia sa presunieme do interiéru kultúrneho domu. Zmena programu vyhradená.

Napíšte komentár