26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Woodpark.sk - štýlové ubytovanie vo Valčianskej doline

Autor: Woodpark.sk, Foto: Woodpark.sk
Adresa:Woodpark – Valčianska dolina, 038 35 VALČA Telefón:+421 908 863 842 E-mail:info@woodpark.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Chaty Woodpark sa nachádzajú 12 km od mesta Martin vo Valčianskej doline za obcou Valča. Lokalita Valčianska dolina je vhodná na ubytovanie v zimnom aj v letnom období. Okrem lyžovania a snowboardovania ponúka stredisko rôzne športové a zábavné aktivity. V zime korčuľovanie a bežecké lyžovanie, k dispozícii je aj škola lyžovania a snowboardovania. V letnom období určite oceníte viacero rôzne náročných bežeckých a cyklistických trás či turistických chodníčkov v okolí. Pár metrov od chát sa takisto nachádza rybník, multifunkčné ihrisko (tenis, volejbal, florball, minifutbal), in line okruh, detské ihriská, trampolíny a nafukovacie atrakcie. Možné je aj zapožičanie bicyklov a terénnych kolobežiek.

Ubytovanie je možné v dvoch chatách, ktoré síce zvonku vyzerajú rovnako, no vnútri je každá iná. Rezort spája tradície s moderným štýlom. Výhľad na Malú Fatru, stredisko Snowland a okolitú prírodu prináša našim hosťom dokonalý relax pre dušu i telo.

Woodpark chaty Valcianska dolina 600x388

Zdroj: Woodpark

Jedna chata má 10 plnohodnotných lôžok, je možné rezervovať si aj dve chaty s celkovou kapacitou 20 ľudí. V prípade potreby je možné pripraviť aj detskú postieľku. Chaty sú plne vybavené a vhodné najmä pre rodiny s deťmi, ale aj partie kamarátov. Je možné zorganizovať si tu rodinnú oslavu, teambuilding či dokonca svadbu.

V každej chate nájdete tri samostatné spálne a dve kúpeľne. Miesto na odloženie lyží, plne vybavená vínotéka a stabilné wifi pripojenie sú samozrejmosťou. V zime poteší hostí štýlový krb a blízkosť lyžiarskeho strediska a klziska, a v lete zase perfektný altánok s grilom a kotlinou na guláš, miesto na opekanie, vonkajšie sedenie a bylinková záhrada.

Pre deti je vo vnútri chaty pripravený detský kútik s hračkami, vonku môžu využiť veľkú trávnatú plochu na hranie futbalu (bránky máme pripravené), badmintonu (rakety sú k dispozícii) či tí najmenší aj kúpanie v detskom bazéniku.

V okolí chát je množstvo zaujímavých miest na spoznávanie, majitelia vám radi poradia, kam ísť a čo vidieť.

Z chaty Woodpark vo Valčianskej doline sa odchádza s nezabudnuteľnými spomienkami a tou najväčšou zásobou energie na ďalšie dni. Neveríte? Príďte si to vyskúšať – s vašou rodinou a/alebo priateľmi.
Voľné termíny nájdete v kalendári dostupnosti na webe www.woodpark.sk.

Mapa: N 49° 0′ 51″ E 18° 48′ 58″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár