27. 07. 2024 Božena 34°C Jasno

TOP dovolenka pre rodiny s deťmi na Slovensku

Autor: Annie, V spolupráci
Miesto: - Termín: 27.07.2024 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

FB posty

Neláka vás zahraničie? Máte radi naše milované Slovensko? Prinášame vám výber top dovolenky u nás doma, kde sa s deťmi nudiť určite nebudete. 


GRAND HOTEL PERMON****

Miesto: Podbanské (VysokéTatry), Žilinský kraj

400x700px s detmi 1

Zdroj: podbanskeresort.sk

Rezort s úžasnou atmosférou nachádzajúci sa v srdci Tatier. Výhľad na Kriváň a krásne prostredie očaria na prvý pohľad.

V rezorte nájdete jeden z najobľúbenejších hotelov na Slovensku - Grand hotel Permon****. Neďaleko od neho sa nachádza štýlový hotel Pieris***. Ubytovanie na Podbanskom ponúkajú aj dependance hotela Pieris - PINIUS,  PLATANUS a PERMONÍK, ktorého súčasťou je tradičná slovenská reštaurácia KOLIBA.

Aj keď ubytovacie zariadenia nie sú ďaleko od seba, na pohodlné premiestnenie môžete využiť vláčik „Permon Expres“,  či moderné elektromobily, ktoré sú pre rezortných hostí GRÁTIS.

Rezort poskytuje možnosti, ako si naplno užiť rodinnú dovolenku či víkendový pobyt. Nájdete v ňom to, čo vám v dnešnom uponáhľanom svete chýba. 

Bezstarostné chvíle, rodinná pohoda, lahodné jedlo, wellness, detský kútik vybavený kvalitnými hračkami, prechádzky čarovnými lesnými cestičkami s krásnymi drevenými sochami tatranských zvieratiek a lesných škriatkov a nezabudnuteľné zážitky vás čakajú jedine na Podbanskom.

Ubytujte sa v www.podbanskeresort.sk


Nezabudnuteľná dovolenka v sieti Trinity Hotels

Miesto: Senec, Bratislavský kraj + Vyhne, Banskobystrický raj + Nový Smokovec (Vysoké Tatry), Žilinský kraj

trinity top dovolenka

Zdroj: Trinity Hotels

Prežite nezabudnuteľnú dovolenku v najlepšej sieti babyfriendly hotelov na Slovensku, v Trinity Hotels!

Tri hotely v troch výnimočných lokalitách poskytujú všetko, čo potrebujete na tú pravú rodinnú dovolenku. V ponuke je hotel Senec na brehu Slnečných jazier, Hotel Sitno v srdci Štiavnických vrchov s rozľahlým areálom a vonkajšími bazénmi a športoviskami alebo Hotel Atrium, v ktorom máte tatranské štíty ako na dlani.

Vo všetkých troch hoteloch môžete na zábavu využiť aj unikátne priestory, aké inde nenájdete. Dvojpodlažný detský svet MiniMi, kulinárske štúdio Foodie, kreatívne dielne ArtClub, súkromnú kinosálu Mediatro a herňu GameZone. V Hoteli Senec si okrem toho užívate neobmedzený vstup do aquaparku, v Sitne a Atriu do vodného a wellness sveta.

O zábavu sa postará pestrý animačný program s tematickými víkendami či prázdninami a populárni maskoti Kamaráti z Trinity. Pre rodinnú dovolenku je tak sieť hotelov Trinity Hotels jednoznačne tou správnou voľbou.

Viac na trinityhotels.sk


 

Rodinná dovolenka priamo na brehu Štrbského plesa v srdci Vysokých Tatier

Štrbské Pleso, Vysoké Tatry

Solisko 2024 top dovolenka

Zdroj: Hotel Solisko

 

Rodinný Hotel Solisko**** je ideálnym miestom pre oddych celej rodiny, nájdete tam vnútorný detský kútik s pravidelnými animáciami pre deti a večerným kinom, ale aj vonkajšie detské ihrisko v bezpečnej zóne, kde si deti užijú aktivity a rodičia oddych. Pre aktívnejších rodičov je to perfektné miesto na začiatok túry rôznej obtiažnosti. Spravte si prechádzku okolo Štrbského plesa alebo sa potrápte výstupom na Kriváň - z hotela to máte všade blízko.

Po túre či prechádzke dobre padne regenerácia vo Wellness centre hotela. K dispozícii sú sauny, ochladzovací bazén, vírivka a oddychová zóna. Každý klient ocení aj pravú chuť dobrého jedla čerstvo pripraveného z originálnych surovín. Široký výber pre deti, ale aj pre fajnšmekrov, doplnený o ponuku vínnej karty na večerné posedenie na terase. Hotel SOLISKO****, Vaše miesto vo Vysokých Tatrách!

Viac na hotelsolisko.sk


 

Najkrajšia rodinná dovolenka v Hoteli Hubert****

Gerlachov, Vysoké Tatry

Dovolenky 2 700x400 hubert

Zdroj: hotel-hubert.sk

Srdečne vás pozývame do rodinného hotelového rezortu pod Tatrami, ktorý má všetko pre vašu ideálnu horskú dovolenku. Na svoje si prídu malí i veľkí lovci zážitkov, ale aj tí, ktorí túžia po zaslúženom oddychu v obklopení krásnej prírody. Prezrite si, čo všetko vám Hubert ponúka:

  • zverofarma pre deti
  • jazdy na koníkoch a poníkoch
  • najväčšie exteriérové ihrisko pre deti v Tatrách
  • vnútorný a vonkajší bazén, welness
  • veľký detský kútik

Hotel pre rodiny s deťmi, páry aj tých, ktorí si chcú užiť samotu. Pre milovníkov pokoja, športovcov a pre všetkých, ktorí chcú každý deň podnikať niečo nové. Načerpajte i vy energiu z dych berúcej okolitej prírody! Prezrite si naše zvýhodnené balíčky alebo možnosti ubytovania.


 

Útulné zariadenia HORSKÉHO STREDISKA BACHLEDKA plné rodinných zážitkov

Ždiar, Bachledova dolina – Belianske Tatry

Ubytovanie sdetmi.com 700x400 2

Zdroj: ubytovannie.bachledka.sk

Apartmány Bachledka ponúkajú nezabudnuteľnú dovolenku v srdci Belianskych Tatier.
Moderné a komfortne zariadené apartmány sú ideálne pre rodiny s deťmi aj páry. Ubytovanie zahŕňa lanovku GRATIS, ktorá vás dopraví na hrebeň Spišskej Magury, kde si užijete výhľady z Chodníka korunami stromov a navštívite Kráľovstvo lesa Bachledka. Apartmány sú vzdialené len pár krokov od lyžiarskych svahov a letných turistických trás. Prežite krásne chvíle v Apartmánoch Bachledka!
Penzión SKI Jezersko je ideálny pre milovníkov lyžovania a turistiky. Nachádza sa v malebnej obci  Jezersko, len pár minút od svahov strediska Bachledka. Penzión ponúka pohodlné ubytovanie s raňajkami, rodinnú atmosféru a priateľský personál. Po aktívne strávenom dni navyše ponúka oddych vo wellnesse. Penzión SKI Jezersko je skvelým východiskovým bodom pre vaše dobrodružstvá v krásnej prírode Spišskej Magury.

Viac na ubytovanie.bachledka.sk


RESORT HREBIENOK

Starý Smokovec, Vysoké Tatry

20240709 233031 0000

Zdroj: Hrebienok Resort Starý Smokove

Rezervujte si Vašu letnú dovolenku v srdci Tatier v Apartmánovom Hoteli Hrebienok Resort****.Komfortne sa ubytujte v štúdiách a apartmánoch s kuchynkami. Variť však nemusíte, priamo v rezorte je k dispozícii 8 reštaurácií. Jedinečný exteriérový bazén na terase hotela a výlet lanovkou na Hrebienok spestria Váš pobyt u nás. Počas leta máme pripravený bohatý kultúrny program s koncertami, detskými predstaveniami a animáciami. Bohatý program s koncertami (pondelky a stredy), detskými predstaveniami (soboty) a animáciami (utorky a štvrtky) vám zaručí leto plné zábavy práve u nás 

Každá rodina u nás získava :  FAMILY PASS (rodinný balíček výhod), ktorý obsahuje  ZĽAVY na vstup do galérie TRICKLANDIA v Starom Smokovci, do galéria POLIANKOVO v Tatranskej Polianke,  do herne DOBRÁ HRAČKA v Tatranskej Lomnici, do interiérového ihriska PLAY PLANET TATRY,  do PEDAL PLANET v Tatranskej Polianke, na vyhliadkovú vežu SNOV TATRAS TOWER na Štrbskom Plese,  do svetelnej galérie KVANTARIUM, do mega detského ihriska HOTEL HUBERT GERLACHOV. 

BONUSY:

  • Dieťa do 3 r. ZDARMA
  • Dieťa do 12  rokov zvýhodnené ceny .
  • ZDARMA detský sortiment (podľa dostupnosti a rezervácie vopred) - detská postieľka, stolička, nočník, vanička, redukcia wc a schodík k umývadlu.
  • Detský kútik & detské ihrisko prístupné zdarma.

Viac na hrebienok - resort.sk

 


 

PRIVÁTNY APARTMÁN MARIANA*** 

Miesto: Nový Smokovec - Vysoké Tatry, Prešovský kraj

Dovolenka s detmi vzor 1

Zdroj: apartmanik.sk

Vyberte sa do Vysokých Tatier, kde na vás v Novom Smokovci čaká súkromný priestranný Apartmán Mariana*** s vlastným stravovaním, v ktorom sa budete cítiť ako doma a popritom si užijete aj krásu Vysokých Tatier. Apartmán sa nachádza v tichej zóne v apartmánovom dome, ktorý vám ponúka všetko, čo potrebujete. K dispozícii: recepcia 24/7, nové wellness priamo v budove (vírivá vaňa, detský bazénik pre maličké deti, tri sauny: fínska, parná, infra, oddychová zóna, masáže) a detský kútik. Vaše auto bude v bezpečí v uzamykateľnej garáži priamo pod apartmánom. 

Užite si krásne ráno s výhľadom na tatranské štíty a cíťte sa pohodlne v 2 izbovom priestrannom apartmáne (max 6 osôb)plne vybavenou kuchyňou (MV rúra, hriankovač, práčka, chladnička, umývačka riadu), kúpeľňou s veľkým sprchovým kútom, WC a samostatným kúrením. Detská postieľka, nočník a detská stolička sú súčasťou vybavenia. Samozrejmosťou je aj voľná Wi-Fi sieť a spoločenské hry, ktoré môžete bezplatne využívať počas pobytu. Možnosť tiež uplatnenia rekreačného poukazu u zamestnávateľa. 

Viac na www.apartmanik.sk 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Marta Španiova 29.12.2020, 18:08

    Na dovolenku na Slovensku odporúčam hotel Hubert.Ma skvelé možnosti pre deti. Veľký detský kútik vo vnútri, pravidelne kino,malé zvieratká v hale v hoteli.Vonku výborné ihrisko,zvieratká, jazdenie na poníkoch, priestor na hranie.

  • Anna 30.09.2019, 23:42

    Viete mi poradit pobyt pre rodinu s dietatom vek 2 a pol rocne dieta

    • SDEŤMI.com 04.10.2019, 11:34

      Pekný večer. Ak ste si nevybrali z nášho uverejneného zoznamu, ďalšie baby-friendly zariadenia nájdete na https://www.sdetmi.com/sr/family-friendly-zariadenia/ :)

  • Daniela 04.01.2019, 07:46

    Boli sme vo wellness hotel Patince aj s detmi a velmi sa nam pacilo

  • Peter 04.01.2019, 07:45

    Odporucam hlavne Grand Hotel Permon. Najlepsia volba

  • ľudmila 09.12.2018, 23:09

    pekné výlety s rodinami

  • Evka 01.12.2018, 21:13

    Z ponuky sme využili konkrétne Donovaly a to na bicykloch a bolo to super, krásne cyklotrasy a aj okolitá príroda. Ubytovanie tiež veľmi pekné, takže predĺžený víkend sa vydaril.

  • Anežka 01.12.2018, 16:16

    Hotel Partizán Tále môžem odporúčiť :)

  • Helga Antolova 23.11.2018, 11:12

    pekny vylet

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár