27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

TOP dovolenka pre rodiny s deťmi na Slovensku

Autor: Annie, Foto: zariadení v článku, V spolupráci
Miesto: - Termín: 27.04.2024 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Velkonocne pobyty s detmi. Kam sa vybrat 1

Neláka vás zahraničie? Máte radi naše milované Slovensko? Prinášame vám výber top dovolenky u nás doma, kde sa s deťmi nudiť určite nebudete. 


STRACHAN RESORT ŽDIAR

Miesto: Ždiar, Prešovský kraj 

5

Zdroj: strachanresort.sk

Strachan Resort nájdete pod Belianskými Tatrami, v stredisku letných a zimných aktivít, v obci Ždiar. Preferujete priestory plné elegancie alebo útulnosť so špičkovými službami, či relax na samote pri lese? U nás si určite vyberiete.
Ak navštívite Grand Hotel**** Bachledka Strachan, vstúpite do sveta elegancie a skutočného relaxu s prvotriednymi službami. Nechýba bazén, ktorý je súčasťou nového wellness centra s vírivkou, saunami a taktiež detským bazénom. Komfort ponúka aj rodinný Wellness penzión *** Strachan, ktorý je inšpirovaný tradičným goralským štýlom.  Ak dávate prednosť úplnému súkromiu, poteší vás ubytovanie v rozprávkovej "chalúpke" - Chalet Strachan, v súkromí lesa a výhľadom na Belianske Tatry. Všetky prevádzky sú Pet Friendly.

Deti ocenia Family park Strachankovo – goralskú farmičku s hospodárskými zvieratkami, ktoré môžu pohladkať a nakŕmiť. Vyšantit sa môžu na skákacom hrade, trampolíne, veľkom nafukovacom hrade, lezeckej stene, či lanových preliezačkách, ktoré sú súčasťou areálu Adventure minigolf pri penzióne StrachanV Čarovnom lese sa môžu prejsť po drevenom hrade, v prepletanom tuneli a zabaviť sa na hojdačkách.  Zábavu pre celú rodinu ponúka náučný chodník, či požičovňa E-bikov na Strednici.

Veríme, že u nás zažijete neopakovateľné letné dobrodružstvo.

Viac na strachanresort.sk


 

VILLAGE RESORT HANULIAK****

Miesto: Belá, Žilinský kraj

hanuliak23

Zdroj: resorthanuliak.sk

Moderný hotelový komplex sa nachádza v krásnom prostredí Národného parku Malá Fatra. Je ideálnym miestom pre dovolenku strávenú v kruhu rodiny. V ponuke máme jedinečné hotelové ubytovanie, ale aj rodinné apartmány s kuchynkou. V interiéri hotela nájdete detský kútik so šmýkľavkou, preliezkami a hračkami pre najmenších hostí. Reštaurácia je prispôsobená pre malých aj veľkých gurmánov. Vo wellness centre na Vás čaká plavecký bazén, detský bazén, vírivka, sauny, fitness centrum pre odvážnejších kryosauna.

Súčasťou hotela je aj neinvazívne estetické centrum so špičkovými prístrojmi BTL. Interiérová lezecká stena s lezeckými líniami, vhodná aj pre deti. Exteriér hotela je ideálnym miestom pre váš oddych - upravená záhrada, letná terasa s výhľadom na jazero, detské ihrisko. Turistické trasy vás prevedú Malou Fatrou, len kúsok od hotela sa napojíte na cyklotrasu Žilina – Terchová. Čakajú na vás krásne výhľady a plno nových zážitkov.

Viac na www.resorthanuliak.sk


HOTEL PARTIZÁN****

Miesto: Tále - Brezno (Nízke Tatry), Banskobystrický kraj

partizan top dovolenky

Zdroj: partizan.sk

Objavte Hotel v lese a les v hoteli - izby s panoramatickým výhľadom a rodinné apartmány sú dizajnovo spracované.

Počas leta si v HOTELI PARTIZÁN**** užijete kúpanie vo vonkajšom bazéne alebo v bazénoch Aqua & Kids s prechodom na Horskú lúku s možnosťou slnenia. Denne sú pripravené animačné aktivity s maskotmi. Pre deti je v hotelovom parku ANIMASTAN – detské animácie, ihrisko Mravenisko a trampolíny. Na Táľoch je tiež TARZANIA, ihriská a interaktívny náučný Tálsky chodník.
V interiéri hotela nájdete štýlové fitness, squash, bowling, biliard a detskú herňu. Cyklo dovolenkárov poteší E-bike požičovňa a v blízkej dedinke Mýto pod Ďumbierom hotelové Mýto ski & bike s atrakciami.

Nadšencov wellness uchvátia priestory Nature wellness center s rozlohou 2265 m2. Pre deti sú priestory Family Saunas a Aqua & Kids s bazénikom, šmykľavkou a ležoviskom.

Viac na www.partizan.sk


BASKE VILLA

Miesto: Trenčianske Teplice, Trenčiansky kraj

baske

Baske Villa je obľúbená nielen pre svoju dizajnovú atmosféru a kvalitné služby, ale aj pre svoju polohu. Nachádza sa v tesnej blízkosti kúpeľného parku, len hodinu a pol od Bratislavy. Kúpeľný park s jazierkom, je ako stvorený na kočíkovanie, prvé bicyklovanie a pre staršie deti sa tu nachádza minigolf či tenisové kurty. Priamo vo Ville je detský kútik. Okrem toho je tu aj biliard či basketbalový kôš na záhrade. Rodičia si môžu dopriať chvíľku oddychu a relaxovať v súkromnom wellness centre alebo ochutnať kvalitné drinky a snacky v bistre.

Výhodou je blízkosť obľúbeného kúpaliska Zelená žaba. Tu si deti užijú zábavu v novozrekonštruovaných bazénoch. Prvá dovolenka s bábätkom môže byť veľmi náročná, ale v Baske Ville sa postarajú o to, aby ste sa cítili čo najpohodlnejšie. Vybavenie na izbách je pre deti samozrejmosťou. Preto neváhajte a vyberte si Baske Villu ako únik z horúceho veľkomesta. Ps: Baske Villa je dog friendly.

Viac na www.baskevilla.sk


GRAND HOTEL PERMON****

Miesto: Podbanské (VysokéTatry), Žilinský kraj

Permon 700x400px

Zdroj: hotelpermon.sk

Rezort s úžasnou atmosférou nachádzajúci sa v srdci Tatier. Výhľad na Kriváň a krásne prostredie očaria na prvý pohľad. Samotná poloha komplexu Podbanské Resort je zárukou relaxu – a to aj aktívneho. V jeho blízkosti objavíte v lete bohatú sieť turistických chodníkov a cyklistických trás, v zime si užijete bežkárske trate, lyžovanie či sánkovanie.

Je obľúbeným family hotelom s krásnym vodným svetom pre deti, vonkajším detským ihriskom a jedinečným hotelovým kútikom vybaveným kvalitnými hračkami aj pre najmenších. Deťom spríjemnia pobyt naši maskoti - Permoníci, skvelý animačný program a tematické akcie. Hviezdami komplexu sú hovoriace papagáje. V rámci nenáročnej prechádzky rezortom objavíte čarovné lesné cestičky s krásnymi drevenými sochami tatranských zvieratiek a lesných škriatkov.

Viac na www.podbanskeresort.sk


VILA MAGNOLIA

Miesto: Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj

magnolia23b

Zdroj: vilamagnolia.sk

Srdečne vás pozývame do nášho penziónu Vila Magnolia, ktorý sa nachádza v širšom centre historickej Banskej Štiavnice. Hoci vedie k penziónu strmšia cesta, vaša námaha bude odmenená. Vkusne zariadené izby a apartmány Vily Magnolia sú tým správnym miestom pre načerpanie nových síl. Veľká oplotená záhrada penziónu ponúka mnoho možností na trávenie voľného času s Vašimi detičkami.

V areáli penziónu sa nachádza detské ihrisko s hojdačkami, kolotočom, trampolínou, pieskoviskom. V prípade daždivého počasia vám môžeme požičať rôzne spoločenské hry. Pohodovú atmosféru si vychutnáte na terase pri výbornej kávičke, či vo wellnesse, kde vám je k dispozícii vírivka, fínska a parná sauna. Večer si zas môžete posedieť pri ohníku alebo si niečo dobré ugrilovať v altánku. Okrem aktivít, ktorým sa môžete venovať priamo v areáli penziónu, ponúka samotná Banská Štiavnica mnohoraké využitie voľného času.

Viac na www.vilamagnolia.sk 


RESORT HREBIENOK

Rodinné pobyty v srdci Tatier v apartmánovom hoteli HREBIENOK RESORT.

leto family HR I 1

Zdroj: hrebienok-resort.sk

Nechajte sa očariť centrom Vysokých Tatier.  Tatry sú pre rodiny inšpiratívnou destináciou. Sme ideálne miesto, kde na Vás čaká hotel pre rodiny s deťmi a rôznymi doplnkovými službami. Ponúkame nezabudnuteľný zážitok pre tých najmenších a najdôležitejších návštevníkov skvelým animačným programom, detskými kútikmi a zľavami do všetkých okolitých galérií a atrakcií. Náš moderný hotel v srdci Vysokých Tatier, ponúka dokonalú dovolenku v lone prírody, kde máme pre vás niekoľko reštaurácií, kaviarní, a cukrární kde nájdete nielen širokú detskú ponuku nápojov a jedál ale aj vybavenie a vonkajšie preliezačky, zároveň ponúkame oddych vo wellness a jedinečnom exteriérovom bazéne na terase hotela. Ponúkame priestranné rodinné izby a apartmány s bohatým vybavením, ktoré môžete na rodinnej dovolenke potrebovať. Komfort, ktorý Vám pomôže, cítiť sa ako doma. Navyše, máme pre vás aj množstvo služieb a atrakcií, aby sme zabezpečili pohodlný pobyt pre celú rodinu.

Zatiaľ čo sa Vaše deti budú baviť s našimi kvalifikovanými animátormi, vy si môžete užiť oddych v našom wellnesse a relaxovať. Ak hľadáte detský hotel vo Vysokých Tatrách, neváhajte a rezervujte si pobyt v našom hoteli pre deti v Tatrách. Apartmánový hotel HREBIENOK RESORT Vás prekvapí. Sme si istí, že si u nás užijete dokonalú dovolenku plnú zábavy, pohodlia a nezabudnuteľných zážitkov pre celú rodinu.

Viac na hrebienok-resort.sk


ForRest Glamping - Luxus v prírode

Miesto: Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj 

forrest1

Zdroj: forrestglamp.sk

Neďaleko Banskej Štiavnice na brehu jazera Počúvadlo, nájdete nový turistický rezort - ForRest glamping. Sú to luxusné chatky, ktoré v sebe snúbia pohodlie hotela a klasické kempovanie v prírode. 

Chatky vo Forreste ponúkajú  pohodlné hotelové postele, klimatizáciu, či podlahové kúrenie na chladné dni.  Každá chatka je vybavená vlastnou, súkromnou kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou. Samozrejmosťou je kompletný servis a pravidelná výmena uterákov alebo posteľnej bielizne. Nechýba wifi, plne vybavená kuchynka, priestranná terasa, súkromná vírivka a vonkajšie ohnisko.  Pre rodinky máme v ponuke priestranné chatky pre šiestich alebo útulné chatky pre štyroch.

Jedinečná poloha pri Počúvadlianskom jazere predurčuje na podnikanie výletov do okolia. Môžete sa túlať v okolitých lesoch, osviežiť sa v tajchoch s tyrkysovou vodou, navštíviť farmu so zvieratkami, či vyraziť na túru na legendami opradené Sitno. Odprúčme pozrieť sa do historických baníckych štôlní alebo do rozprávkovej Banskej Štiavnice. V okolí je aj množstvo cyklotrás a bicykle si viete požičať priamo u nás.  Okrem bicyklov požičiavame aj padlleboardy. Glamping For Rest to je nezabudnuteľná rodinná dovolenka.

Viac na forrestglamp.sk 


 

PRIVÁTNY APARTMÁN MARIANA*** 

Miesto: Nový Smokovec - Vysoké Tatry, Prešovský kraj

Dovolenka s detmi vzor 1Vyberte sa do Vysokých Tatier, kde na vás v Novom Smokovci čaká súkromný priestranný Apartmán Mariana*** s vlastným stravovaním, v ktorom sa budete cítiť ako doma a popritom si užijete aj krásu Vysokých Tatier. Apartmán sa nachádza v tichej zóne v apartmánovom dome, ktorý vám ponúka všetko, čo potrebujete. K dispozícii: recepcia 24/7, nové wellness priamo v budove (vírivá vaňa, detský bazénik pre maličké deti, tri sauny: fínska, parná, infra, oddychová zóna, masáže) a detský kútik. Vaše auto bude v bezpečí v uzamykateľnej garáži priamo pod apartmánom. 

Užite si krásne ráno s výhľadom na tatranské štíty a cíťte sa pohodlne v 2 izbovom priestrannom apartmáne (max 6 osôb)plne vybavenou kuchyňou (MV rúra, hriankovač, práčka, chladnička, umývačka riadu), kúpeľňou s veľkým sprchovým kútom, WC a samostatným kúrením. Detská postieľka, nočník a detská stolička sú súčasťou vybavenia. Samozrejmosťou je aj voľná Wi-Fi sieť a spoločenské hry, ktoré môžete bezplatne využívať počas pobytu. Možnosť tiež uplatnenia rekreačného poukazu u zamestnávateľa. 

Viac na www.apartmanik.sk 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Marta Španiova 29.12.2020, 18:08

    Na dovolenku na Slovensku odporúčam hotel Hubert.Ma skvelé možnosti pre deti. Veľký detský kútik vo vnútri, pravidelne kino,malé zvieratká v hale v hoteli.Vonku výborné ihrisko,zvieratká, jazdenie na poníkoch, priestor na hranie.

  • Anna 30.09.2019, 23:42

    Viete mi poradit pobyt pre rodinu s dietatom vek 2 a pol rocne dieta

    • SDEŤMI.com 04.10.2019, 11:34

      Pekný večer. Ak ste si nevybrali z nášho uverejneného zoznamu, ďalšie baby-friendly zariadenia nájdete na https://www.sdetmi.com/sr/family-friendly-zariadenia/ :)

  • Daniela 04.01.2019, 07:46

    Boli sme vo wellness hotel Patince aj s detmi a velmi sa nam pacilo

  • Peter 04.01.2019, 07:45

    Odporucam hlavne Grand Hotel Permon. Najlepsia volba

  • ľudmila 09.12.2018, 23:09

    pekné výlety s rodinami

  • Evka 01.12.2018, 21:13

    Z ponuky sme využili konkrétne Donovaly a to na bicykloch a bolo to super, krásne cyklotrasy a aj okolitá príroda. Ubytovanie tiež veľmi pekné, takže predĺžený víkend sa vydaril.

  • Anežka 01.12.2018, 16:16

    Hotel Partizán Tále môžem odporúčiť :)

  • Helga Antolova 23.11.2018, 11:12

    pekny vylet

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár