18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Jarné prázdniny v Aqualande Moravia

10.02.2020 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 09.03.2020 a ďalšie Mesto:Pasohlávky (CZ) Zdroj:stránka organizátora
12383

Zdroj: aqualand-moravia.cz

Polročné vysvedčenie si už všetci školáci prevzali a isto sa nemôžu dočkať jarných prázdnin. V Aqualande Moravia sa na jarné prázdniny tiež veľmi tešia a pripravili parádnu akciu pre deti mladšie ako 15 rokov. Tak neváhajte a príďte si užiť zábavu, dobrodružstvo a relax v najmodernejšom aquaparku v Českej republike.

Od leta 2019 v Aqualande Moravia prebieha akcia s bezplatným vstupom pre deti do 6 rokov. A staršie deti majú teraz možnosť užiť si aquapark dosýta za obyčajnú 1 korunu českú :) Ku každému celodennému nezlacnenému vstupu na pokladniach (neplatí pre e-shop vstupy a predajné akcie) pre dospelú osobu do zóny AQUA vám vznikne nárok na 1 vstup pre dieťa mladšie ako 15 rokov za 1 CZK. Podmienkou je len oznámenie hesla ,, za kačku'' priamo na pokladniach.

Aqualand Moravia nájdete v Pasohlávkach na južnej Morave, je to najmodernejšie zábavné vodné centrum v Českej republike. Odmenou za vašu návštevu vám bude nekonečná zábava pre deti i dospelých, adrenalín, relaxácia, dobré jedlo a úžasný výhľad na Pálavu a Novomlynske jazera.

K vodným radovánkam slúži až 14 vnútorných a vonkajších bazénov s vodou z miestneho termálneho vrtu MU-3G Musov, ktorá má parametre prírodného liečivého zdroja. Veľmi obľúbené sú vonkajšie termálne bazény Romulus a Remus, ktoré sú vyhriate na 37 °C. V Aqualande Moravia nájdete až 20 tobogánov a šmýkačiek o celkovej dĺžke 1,7 km. Rozhodne neprehliadnite atrakciu U-Wave, na ktorej zažijete preťaženie 2G, alebo raritu v strednej Európe, jedinečné tobogány Abyss a Boomerang.

Počas jarných prázdnin si môžu deti užiť animačný program pod vedením animátorov. Animácie sú tentokrát na tému ,,V ľadovej ríši''. Nebudú chýbať súťaže pre malých aj veľkých, cvičenie pre zahriatie alebo minidisco k rozmrazeniu! Viac informácií nájdete na stránkach Aqualandu!

Napíšte komentár