19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Inspio - Art šablóny

Autor: Zuzka, Foto: inspio.sk/
Adresa:INSPIO s.r.o. Klincová 35 82108 Bratislava-Ružinov Čas:- Telefón:+421 948 700 778 E-mail:info@inspio.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Sme rodinná firma, ktorá je na trhu už 13 rokov a vznikla pod pôvodným názvom ARTsablony. Venujeme sa predaju dekoračných tabuliek, šablón, obrazov, nálepiek a iných dekorácií,  ktoré oživia akýkoľvek priestor, v ktorom sa chcete cítiť príjemne. Neustále pracujeme na tvorbe ďalších noviniek, žiaden z našich tovarov nieje dovážaný z Poľska, všetko vyrábame sami a použité materiály sú od nemeckých a slovenských výrobcov!

Naša PONUKA:

 

TABUĽKY

Tabuľky INSPIO sú personalizované darčeky pre deti, mamičky, kamarátov, narodeniny, životné jubileá alebo pre učiteľky.  Je len na vás, aké texty do tabuľky vložíte, dokonca je možné pridať aj fotku. Tabuľka je obraz v rozmere 30×40 cm, vhodný na zavesenie alebo položenie na nábytok. Hodí sa ako darček pre muža, ženu aj dieťa.

tabulky

Zdroj: inspio.sk 

NÁLEPKY

Vyrábame krásne nálepky na stenu podľa vašich požiadaviek. Nálepky s motívmi kvetov, zvieratiek, textové nálepky, detské nálepky, kresťanské, alebo aj nálepky s vlastným textom.  Naše nálepky môžete použiť ako nálepky na stenu, obkladačky, nábytok, zrkadlá, sklá, okná, boxy na hračky. Samolepky sú umývateľné a odolné voči poveternostným podmienkam. Môžete ich použiť aj na ako nálepky na auto.

inspio5

ŠABLÓNY

Maľovanie na steny pomocou šablón je moderný spôsob dekorovanie stien, ktorý nahradil tapety a nálepky. Maľovanie stien so šablónami INSPIO je jednoduché. Stačia vám farby na stenu, šablóna a chuť vytvoriť krásnu dekoráciu. Šablóna sa môže použiť v interiéri aj v exteriéri. Máme v ponuke veľa originálnych vzorov, ako kvetinové vzory, ornamenty, rodostrom... Ak máte šablónu, ktorú chcete a nenašli ste ju u nás, veľmi radi vám túto predlohu vyrobíme.

inspio11

Zdroj: inspio.sk 

DEKORÁCIE

Vyrobíme Vám rôzne bytové dekorácie ako napr. rodinný kalendár, vianočné dekorácie, zrkadlové dekorácie, míľnikové kartičky, svadobná výzdoba a iné...

inspio9

Zdroj: inspio.sk

KOLEKCIE

Vytvorili sme pre vás jednotnú sadu dekorácií, ktorou ozdobíte celú izbu. Kombinácie nálepiek, PVC dekorácií a plexi. Nechajte starosti s kombinovaním na nás.

inspio8Zdroj: inspio.sk

OBRAZY

Textové obrazy su nadčasovou dekoráciou do by tu. Sú vytlačené na plátne krásne oživia interiér. Vybrať si môžte z rôznych motívov. Obrazy z fotografie, s motívmi kvetov, obrazy s textami  o rodine, domove, šťastí, láske, stvorené pre domovy naplnené láskou. 

Kontaktovať nás môžte:

  • e-mailom na info@inspio.sk
  • Po – Pi: 9.00 – 15.00 telefonicky 0948700778

 

 


 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Viera 07.01.2021, 23:03

    Objednala som si pastelové guličky -nákepky na stenu, cena je naozaj vysoká, guličky však držia pekne a detská izba je orekrásna, každý kto do nej vstúpy tak je prekvapený ako sa dá t malej izby v paneláku vytvoriť príjemné detské kráľovstvo v Nordic Style takže za mňa áno.

  • Lenka 09.12.2019, 21:45

    Neskutocne veci tito ludia ponukaju, fakt vyborne ako darcek, velmi potesil rodinny kalendar

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár