30. 04. 2024 Anastázia 26°C Jasno

Vychytávky leta 2019

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Sponzorovaný obsah

banner vychytavky

 

Prírodný repelent pre deti OLIVAL

olival kids

Zdroj: Olival

Milujeme leto, ale naše deti zlé znášajú uštipnutie hmyzom. Hľadala som preto účinný repelent, bez zbytočnej chémie, vhodný pre najmenších.  A podarilo sa! Objavila som detský repelent OLIVAL, vhodný pre deti od 2 rokov, vyrobený z esenciálnych prírodných olejov, ktoré ju dokonale ochránia nielen pred pred hmyzom, ale aj kliešťami! Perfektne sa absorbuje a krásne vonia. Neobsahuje žiadne parabény, silikóny, farbivá, či umelé parfumy. Odteraz je repelent OLIVAL naša povinná výbava letnej lekárničky.  


Batoh na cesty Herlitz

herlitz

Zdroj: sdetmi.com

Leto je pre nás hlavne o výletoch. Konečne sme doma a plánujeme všakovaké dobrodružstvá. Základom pre každý náš výlet je zbaliť sa rýchlo a efektívne. Dve fľašky pre deti, veľa priestoru na jedlo a všetky nevyhnutnosti... Z pomedzi všetkých batohov sa nám osvedčil tento praktický od Herlitzu, ľahučký, ergonomický a hlavne s množstvom miesta!


Opaľovacie prípravky pre deti Ladival

image001

Zdroj: marylyn

Top opaľovacia kozmetika tohto leta pre moje deti je za mňa jednoznačne Ladival. Výborne chráni citlivú pokožku mojich drobčekov pred UVA aj UVB žiarením vďaka vysokému ochrannému faktoru, ľahko sa rozotiera a neobsahuje emulgátory, parfémy, umelé farbivá, ani konzervačné látky. Veľmi oceňujem najmä sprej, staršie deti si ho na seba jednoducho nastriekajú aj sami. Už žiadna spálená pokožka od slniečka. :)


Chlapčenské kraťasy Carpe DM

DSC04404

Zdroj: Active Kids

Hľadala som kraťasky, ktoré by mohol nosiť môj synček na bežné nosenie, ale aby si ich mohol obliecť aj keď pôjdeme niekam na návštevu alebo do škôlky. Jednoducho také športovo – elegantné a hlavne pohodlné. A presne také som našla u Active Kids - originálne chlapčenské kraťasky kombinované s riflovinou od slovenskej značky Carpe DM, šité u nás na Slovensku priamo pod Tatrami :). Sú moderné a štýlové a malý je v nich totálny frajer.


Veselé futbalové ponožky Dedoles

ponozky futbal

Zdroj: Dedoles

Moji dvaja futbalisti milujú toto letné obdobie. Môžu sa na ihrisku blázniť s loptou, čo im hrdlo ráči a nohy a sily stačia. Tak som im urobila radosť a kúpila im obom špeciálne tematické veselé ponožky pre tatka a syna vo futbalovom dizajne. Sú maximálne originálne a 100%-tne pohodlné. Každá je iná a pritom spolu perfektne ladia. Presne ako moji dvaja chlapi. :)


Detská kozmetika Bupi na cesty

BUPI BABY 230ml mensie

Zdroj: Bupi

Už ste zbalení na dovolenku? Ja mám z balenia paniku, vždy kalkulujem, ako zbaliť seba a tri deti čo najúspoernejšie a pritom nič nezabudnúť... Oblečenie už ukladám systematicky a kozmetiku regulujem na čo najúspornejšie balenia. Bupi milujeme celá rodina, krásne vonia a jedným sprchovým gélom umyjem deťom naraz telíčko aj vlásky. Teraz majú v ponuke niektoré prípravky Bupi BABY aj v menších 230ml baleniach - ideálne do kufra a akurát pre nás na celý týždeň. :) A samozrejme bez parafínov, parabénov, farbív a alergénov.


Saforelle čistiaca pena

IMG 20190620 121524

Zdroj: marylyn

Keď idem v lete k moru, toto je moje "must have" - ľahké letné šaty, klobúk, plavky, slnečné okuliare, uterák a čistiaca pena Saforelle. Obsahuje extrakt z lopúcha väčšieho a alantoín, pokožku krásne očistí, upokojí a zmierni prípadné pocity pálenia a svrbenia. Používam ju už tradične na intímnu hygienu (najmä po návšteve verejných kúpalísk) a tiež na holenie namiesto klasickej peny. Má úžasne jemnú penovú štruktúru, takže minimalizuje trenie na citlivých miestach a preto je skvelá aj na umývanie podráždenej pokožky po poštípaní hmyzom.

 

Jednorázové plienky na plávanie zn. babylove

plienky babylove

Zdroj: sdetmi.com

Aquaparky už otvorili svoje brány a tak sme ani my neodolali a vybrali sme sa užiť si teplo a vodu. Pre najmenšieho člena našej rodiny sme pribalili jeho obľúbené plienky na plávanie. Veselé zvieratká na plienke si neustále obzerá a plienky sa mu očividne páčia. Je to naša povinná letná výbava. Dobrá cena a kvalita = moja spokojnosť.


Dupetky

Dupetky ilustracka piknik

Zdroj: Dupetky

Moji traja malí maškrtníci mi pri každom výlete dávajú poriadne zabrať. Ledva vystrčíme päty z domu, už si pýtajú nejakú dobrotu do bruška. Minulý mesiac som v potravinách natrafila na krekry Dupetky. Sú to tenučké, dochrumkava pečené kolieska v troch slaných príchutiach v obale so slonom. Sú perfektnou mlskou aj večer pred telku, na piknik či na letnú grilovačku. Výborne chutia samotné, ale aj so syrom, tvarohom, či ľahkým letným šalátom. V ponuke sú tri príchute – s morskou soľou, čiernym a bielym sezamom a s príchuťou cibuľa, med a horčica.

Kúpila som ich v bežných potravinách.


Vysokootáčkový kuchynský mixér 
Orava

IMG 20190620 085957

Zdroj: Orava

Čo je v lete lepšie, ako zdravé a ľahké smoothies a parádna domáca zmrzlina? Ja som sa už pripravila. :) Kuchynský stolový vysokootáčkový mixér Orava RM-2000 je mojim dokonalým kamošom na toto leto. Vďaka vysokému výkonu, 32 000 otáčkam a kvalitnému nožu za minútu pripraví koktejl zo zeleniny a ovocia pri zachovaní všetkých výživných látok a rozmixuje aj kocky ľadu na ľadovú drť do limonády. Okrem toho ním za chvíľku pripravím fantastické omáčky, detské výživy aj krémové polievky. 

Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár