19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Familypark – najväčší zábavný park Rakúska otvára novú sezónu

13.03.2019 Autor: MS, Foto: familypark.at
Termín: 22.04.2019 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP Froschhuepfer cPosch Web01

Zdroj: Familypark.at

Najväčší zábavný park Rakúska Familypark sa rozprestiera na ploche 14 hektárov v burgenlandskej obci St. Margarethen a je skvelým miestom na výlet s celou rodinou. Nájdete tu jazdné atrakcie, preliezky, zážitkové zóny, rozprávkový les i zoologickú záhradu, kde zvieratká môžete aj pohladkať.  

Domov maskota parku, kocúra Filippa, sa delí na 4 tematické celky: Zážitkový hrad („Erlebnisburg“), Dobrodružný ostrov („Abenteuerinsel“), Gazdovský dvor („Bauernhof“) a Rozprávkový les („Märchenwald“). Posledný z nich bol založený pred viac ako 50 rokmi a tvorí historické jadro Familyparku. Na návštevníkov tu čakajú postavičky zo známych rozprávok v životnej veľkosti.  
Zážitkový hrad je rajom najmä pre našich najmenších hostí. Spolu s rodičmi sa môžu povoziť na kačičkách v rybníku, užiť si pohodovú jazdu na nostalgickom Rozprávkovom kolotoči či vyskúšať svoje sily pri jazde na drakovi.  

FP Waldexpress cMatula Web01

Zdroj: Familypark.at

Vidiecku idylku zažijete na Gazdovskom dvore. Nenechajte si ujsť jazdu na Lesnom exprese či prasiatkach ani vzrušujúcu horskú dráhu Potkaní mlyn a voľný pád na atrakcii Almjodler. Vyskúšať tu môžete aj novú atrakciu pre rok 2019: bláznivé tornádo, ktoré veselo „zatočí“ s celou vašou rodinou. V zoologickej záhrade čakajú na vaše pohladkanie kozy, ovce, somárik a zajace.
Na Dobrodružnom ostrov so stredomorskou atmosférou sa budete naozaj cítiť ako na dovolenke. Počas teplých dní vás osviežia vodné atrakcie, ako sú Krokodília dráha a Lietajúce ryby. Okrem nich sa môžete zabaviť aj na druhej horskej dráhe – Blesku bohov – a Leonardovom lietajúcom stroji.

FP LeonardosFlugmaschine cMatula Druck07

Zdroj: Familypark.at

Familypark je viac ako zážitkový park s jednotlivými atrakciami. Ponoríte sa tu do fantastického sveta plného zábavy a dobrodružstiev, ktoré sú prepracované do najmenšieho detailu s veľkou dávkou fantázie a kreativity. Familypark je ideálnym výletným cieľom v blízkosti Neziderského jazera, kde sa dospelí i deti cítia rovnako dobre.

RZ FP Logo 72dpi freigestellt 4c

Sezóna 2019

30. marca – 30. septembra: 9-18 hod
1. - 24. októbra: 10-17 hod
25. októbra – 3. novembra: Halloween vo Familyparku
5. – 8. decembra: Čaro Vianoc vo Familyparku

www.familypark.at

Od 20. do 22. apríla prinesie veľkonočný zajačik malé darčeky pre malých návštevníkov a jeho zábavní kamaráti na chodúľoch sa postarajú o kopec zábavy. Popri tom rozdajú sladkosti a mrkvu. Okrem toho máte šancu vyhrať 4 ročné vstupenky pri skvelom špeciálnom mieste na fotografovanie - fotopointe. 

Vstupné v roku 2019: 
- deti do 3 rokov zadarmo 
- denný lístok 26,- € 
- ročná vstupenka 78,- € 
- deň seniorov (nad 60 rokov), každý utorok 16,- € 
- deň rodiny, každý piatok 24,- € /os. 
- návštevníci na invalidnom vozíku a nevidiaci (Bl 100 %) vstup zadarmo 
- 1 osoba sprevádzajúca návštevníka na invalid. vozíku a nevidiacich 22,50 € 
- oslávenci od 3 do 14 r. len v ten istý deň a pri predložení preukazu vstup zadarmo 

V cene vstupenky je zahrnutý neobmedzený počet jázd väčšiny atrakcií vo všetkých tématických častiach parku. Pričom pri niektorých dodatkových atrakciách ako napríklad vodné kanóny, Mini-Go-Cars... je potrebné použiť žetóny, ktoré je možné si dodatočne zakúpiť pri pokladni alebo v automatoch umiestnených priamo v parku (za 1,- €). Všetky chodníky v parku sú vhodné pre vozíčkarov a kočíky. 

Psy a iné domáce zvieratá majú vstup do parku ZAKÁZANÝ! Detské bicykle, odrážadlá, kolobežky a podobné veci nie je povolené vziať so sebou do parku. 
Parkovanie je v tesnej blízkosti parku a je zadarmo. 

FP Goetterblitz cZwickl Druck27

 

FP Almjodler cSemelikerMarion web 6

Zdroj: Familypark.at

Mapa: N 47° 48′ 18″ E 16° 38′ 46″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár