25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Ukončenie leta a vatra SNP

28.08.2018 Autor: Danka, Foto: facebook.com/Plavecké-Podhradie
Termín: 01.09.2018 Mesto:Plavecké Podhradie Zdroj:stránka organizátora

vatra

Srdečne pozývame na akciu Ukončenie leta a vatra SNP, ktorá bude v sobotu, 1.9.2018 v športovom areáli.

Priatelia, deti, mamičky, oteckovia, starí rodičia... tak ako po minulé roky, tak aj tento rok sa chystáme rozlúčiť s letom... Pre deti sú pripravené športové disciplíny, skákací hrad, a v prípade teplého počasia aj pena - takže treba si priniesť veci na prezlečenie. Bude pripravený bufet, cigánska pečienka, pred vyhodnotením a zapálením vatry sa nám predstavia aj deti zo ZŠ a večer nám zahrajú a zaspievajú chlapci z Country tipu.

Súčasťou kultúrneho podujatia bude aj vec naozaj výnimočná - zážitkové lety lietadlom - dvojplošníkom Antonov An-2 s rozpätím krídel až 18 metrov. Štartovať aj pristávať sa bude na poli za Čov. Preprava medzi ihriskom a štartovacou plochou bude zabezpečená kyvadlovou prepravou konským povozom- kočom. Začiatok zážitkových letov je od 15.00 hod.

Cena za let v trvaní 15 min. je 25 € na osobu. Kapacita lietadla je 12 cestujúcich. Lietadlo je v červenej farbe takže ho nebudete môcť prehliadnuť. Verím, že vidieť svoju obec a hrad z výšky bude pre každého určite neopakovateľný a nezabudnuteľný zážitok. 

Napíšte komentár