18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Denné detské centrum roDYnSon

Autor: roDYnSon, Foto: rodynson
Adresa:Holíčska 36, Bratislava Telefón:+421 903 888 992 , +421 905 908 758 E-mail:ozrodynson@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

roDYnSon je denné detské centrum pre deti vo veku od 2 rokov, zamerané na individuálnu starostlivosť, kde deťom dávame pocit istoty a bezpečia a rozvíjame ich jedinečný potenciál. Vaše deti sa u nás budú cítiť ako piráti na ostrove, kde budeme spolu objavovať nové poklady. :-) Deti prijímame priebežne počas roka podľa voľnej kapacity.

Naše centrum a jeho priestory sú útulné, zariadené ako ostrov pirátov. Deti chodia denne na čerstvý vzduch a tým prirodzene spoznávajú prírodu a dianie okolo nich. Naši piráti a pirátky majú zabezpečenú vyváženú stravu, ktorú zabezpečuje osvetový projekt poradcov pre výživu – Čo jedia zdravé deti, s dôrazom na pravidelný prísun ovocia a zeleniny a pravidelný pitný režim.

Malým počtom detí v skupine zabezpečujeme individuálne objavovanie a rozvíjanie jedinečného potenciálu detí. Na jedného pedagóga pripadá max. 5 detí, a preto je práca učiteľa intenzívna, čo sa odráža v psychickom i fyzickom vývine dieťaťa. 

O Vaše deti sa postará kvalifikovaný personál: pedagógovia, zdravotná sestra a profesionálna opatrovateľka. Podporujeme zdravý vývoj, intelektuálnu, pohybovú a kreatívnu stránku detí, kde kladieme dôraz na vzdelávanie najmä formou hry. V skupinkách, v prípade záujmu, prebieha výučba anglického alebo španielskeho jazyka.


 

 

Napíšte komentár