29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Biela noc v Novej Cvernovke

01.10.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 07.10.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

bielanoc

Zakončite Bielu noc interaktívnou inštaláciou v Kreatívnom a kultúrnom centre Nová Cvernovka, kde sa koná oficiálna afterparty podujatia. V úplne novom kultúrnom priestore zažijete živé vystúpenia kapiel a Dj-ov.

Inštalácie - vstup zadarmo

  • Dávid Koronczi / Sebecké Ja(á) / SK (na prizemi v knižnici)Rozpoltenosť intelektu Dávid Koronczi vníma ako (celo)spoločenský fenomém a snaží sa ho bližšie pochopiť. Hudobníkov prejav sprevádza videoprojekcia/mapping a tým sa môže návštevník stať na desať minút súčasťou site-specific multimediálneho zážitku.
  • Stredná Trieda / Tropická noc / SK (napravo od hlavneho vchodu). Mimozemský dymiaci a svietiaci objekt pred budovou školy uvidíte už od cesty. Ústredným objektom v parku bude priesvitná rozhorúčená sauna žiariaca ostrým svetlom.
  • Dominika Szabová - Katarína Šoltýsová - Štefan Šimek / Luster / SK. Luster reaguje na okolité zvuky, rozhovor, koncerty, aj koľajovú dopravu, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou tejto polohy. Zvukové vlny transformované do svetelnej hry odohrávajúcej sa v nadrozmernom svietidle sa premietajú priamo na svetelný koberec. 
  • Filip Sabol a Michal Turkovič / TrashFlash / SK (nad hlavnym vchodom). Vrecia s odpadom, ktoré sa spájajú so špinou a smradom, tak povýšili na objekty záujmu. Objekty, ktoré sa vznášajú vo svojej "kráse" a striebristom lesku za prítomnosti svetiel.
  • Socha ČSAD - Neoficiánou inštaláciou Bielej noci bude socha ČSAD. Zachránili sme ju zo stanice Mlynské nivy, ktorá prechádza kompletnou prestavbou. 
AFTERPARTY - vstup 5€ - v kultúrnom priestore na prízemí
  • 22.00 - 03.00Rafo & Pure (Popular) - Tomino & Myslivec (Midi Lidi DJs)Matwe Drappen madchenfeller

Miesto: Nová Cvernovka, Račianska 78
Dátum: 7.10.2017(sobota), od 19.00 do 3.00 hod.

Napíšte komentár