03. 05. 2024 Galina 25°C Oblačno

Vitalsport - objav svoj šport v predajniach Decathlon

21.08.2017 Autor: Simona, Foto: decathlon.sk
Termín: 09.09.2017 Mesto:BA, KE, BB Zdroj:stránka organizátora

Objavte radosť zo športu prostredníctvom podujatia VITALSPORT, ktoré sa stalo neoddeliteľnou súčasťou predajní Decathlon po celom svete.

V sobotu 9. septembra sa predajne Decathlon zmenia na obrovské športoviská. Zadarmo si môžete vyskúšať desiatku športov pod dohľadom skúsených trénerov. Príďte a objavte svoj šport! 
 
Tento rok Vám ho Decathlon Slovensko prináša na všetky svoje predajne! Raz za rok sa naše vonkajšie ihriská zmenia na jedno obrovské športovisko. Vitalsport Vám ponúka možnosť zadarmo si vyskúšať množstvo športov v spolupráci s vybranými klubmi a objaviť svoj ŠPORT! S Decathlonom sa Vy i Vaše deti zamilujete do športu vďaka rôznym športovým aktivitám.
obrazok k clanku1
Príďte 9. septembra do predajní Decathlon v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici a užite si s nami radosť zo športu. Presný rozpis športov na jednotlivých predajniach nájdete nižšie.

Predajňa Pharos

si pre Vás pripravila bohatý športový program od 10:00 do 18:00. Tešiť sa môžete na lezeckú stenu, gymnastiku, džudo, tenis, jumping, jazdectvo, florbal, basketbal, in-line korčuľovanie a cyklistiku. Všetko pod drobnohľadom profesionálnych trénerov, ktorí Vám všetko vysvetlia. Pre všetkých bude zabezpečený pitný režim a relax zóna. 

Predajňa Bory

si pre Vás pripravila zaujímavý športový program od 10:00 do 18:00. Predajňa Bory sa nachádza v blízkosti obchodného centra Bory Mall. Objavovať môžete športy ako gymnastika, tanec, basketbal, hokej, atletika, box, karate, volejbal, skauting, baseball, futbal a tenis. Dohliadať na Vás budú profesionálni tréneri, ktorí Vám všetko potrebné vysvetlia a dohliadnu na Vašu bezpečnosť. Pre všetkých bude zabezpečený pitný režim a oddýchnuť si budete môcť v relax zóne. 

Predajňa Banská Bystrica

si pre Vás pripravila bohatý športový program od 9:00 do 18:00. Môžete si vyskúšať jumping, karate, detský fitnes, zjazdové lyžovanie, florbal, biatlon, basketbal, stolný tenis a lukostreľbu. Dohliadať na Vás budú profesionálni tréneri, ktorí Vám všetko vysvetlia. Banská Bystica je jediné mesto, kde sa bude konať Vitalsport vo vnútorných priestoroch. 

Predajňa Košice

si pre Vás pripravila rôzne športoviská a aktivity od 10:00 do 18:00. Rozhýbe Vás všeobecné pohybové cvičenie, florbal, basketbal, lezecká stena, futbal, šerm, kruhový tréning, volejbal, cyklistika, americký futbal, jazdectvo a in-line korčuľovanie. Pre všetkých bude zabezpečený pitný režim a oddýchnuť si budete môcť v relax zóne. Dohliadať na Vás budú profesionálni tréneri, ktorí Vám všetko vysvetlia. 

Viac informácií a mapu podujatia nájdete tu.

vitalsport img

Napíšte komentár