26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

SPIEVANKOVO Svetluška Eliška a Mravec Dodo v Dlhom Poli

31.05.2017 Autor: Externý prispievateľ, Foto: Spievankovo
Termín: 17.06.2017 Mesto:Dlhe Pole Zdroj:stránka organizátora

plagat zaver

V zázračnej krajine SPIEVANKOVO si každý rád spieva a tancuje. Žijú tu, okrem Spievanky a Zahrajka, ďalšie zvieratká. Vďaka čarovnej píšťalke môžu cestovať za deťmi,  aby ich potešili svojimi pesničkami.

Jedného dňa, zobrali Spievanka a Zahrajko na výlet aj Svetlušku Elišku a mravca Doda. Obaja už dávno snívali o svete detí, radi počúvali príbehy a dobrodružstvá, ktoré im Spievanka a Zahrajko často rozprávali.
Svetluška Eliška a mravec Dodo nadšene vyvaľujú oči a čudujú sa všetkému,  čo vo svete detí vidia. Nevinný výlet sa chýli ku koncu a je čas vrátiť sa domov...
Fidliky- tidliky tramtata-bam.... zaznie čarovná formulka a cestovatelia sa ocitnú znovu doma, v Spievankove. Ale, kde je Svetluška Eliška a mravec Dodo, čuduje sa prekvapená Spievanka. Veď ešte pred chvíľou boli všetci spolu, kde sa mohli stratiť?

Naši dvaja nezbedníci sa stratili vo svete detí a čo sa im prihodilo, to sa dozviete v našom novom predstavení, ktoré vám prinášame. Veríme, že sa vám bude páčiť.

V prípade, že ste sa rozhodli zadrepčiť si a zaspievať spoločne s nami v ich spoločnosti, stačí nás kontaktovať na 0907 833 697 alebo e-mailom: dlhopolci@gmail.com

 

Napíšte komentár