16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Detské centrum Jolie

Autor: Petra V, Foto: DC Jolie
Adresa:Pekárska 14, Trnava Telefón:+421 949 117 932 E-mail:info@dcjolie.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Jolie, detské centrum v Trnave, sa v apríli 2016 rozrastá o novú pobočku, ktorá bude poskytovať iba krátkodobú opateru pre Vaše deti. Kapacita je obmedzená. Triedy DC Jolie sú určené pre deti vo veku od 6 mesiacov do 3 rokov a svoju starostlivosť poskytujú každý pracovný deň od 7:00 do 17:00. Zahlasovanie detí do „Detskej izby Jolie“ je možné od začiatku apríla 2016.

Každý deň budeme tráviť spoločnými prechádzkami v centre mesta a užívať si radosti pešej zóny, ktorá nás vždy niečim prekvapí. V lete budeme zdieľať spoločný dvor a tešiť sa zo slnka a vody. Výlety a akcie budeme organizovať tiež vždy spoločne. Veľmi nám záleží na tom, aby sa deti vzájomne poznali a tvorili vždy jeden celok.

Jolie na krátkodobú opateru detí bude fungovať podľa potreby rodičov. Dieťa bude tráviť u nás čas tak, ako budete potrebovať. Jolie s krátkodobým typom opatery je vhodné aj pre deti, ktoré sa chystajú nastúpiť do škôlok a na kolektív nie sú zvyknuté. Týmto spôsobom (občasným pobytom v Jolie) sa dieťa pomaly začlení do kolektívu a pripraví na pravidelný režim škôlky.Počas letných prázdnin sa budú organizovať letné tábory na rôzne témy, pre deti do 4 rokov.

Cena: 5 EUR na hodinu

Napíšte komentár