19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Jasle Slimáčik

Autor: Hanka, Foto: jasleslimacik.sk
Adresa:Jasle a detské opatrovateľské centrum Slimáčik, Remeselnícka 14, 949 01 Nitra-Mlynárce Telefón:0918 456 345 E-mail:info@jasleslimacik.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Súkromné jasle Slimáčik poskytujú starostlivosť o deti vo veku od 12 mesiacov do 3 rokov. Deti sú prijímané počas celého roka a sú celodenne otvorené v čase od 7:00 hod do 17:00 hod. okrem štátnych a cirkevnych sviatkov. 


Sú súčasťou Zdravej škôlky a fungujú ako najmladšie oddelenie Slimáčik. Poslaním je ukázať deťom a najmä rodičom, že sa dá celkom chutne pripraviť aj zdravá strava. Zdravé stravovanie spája s pobytom vonku, keďže sú hneď pri nádhernom nitrianskom parku. Trávia tam kopec času.

"Sme deti. Radi sa bláznime, objavujeme, skúšame, a preto sme zafúľaní, mokrí, ale šťastní. Chceme byť samostatní, láskaví a vďační, preto sa radi dáme viesť ;) Papáme všeličo, čo nám ponúknu, ale vyberiemi si napokon to najlepšie. Našim heslom je "Milujeme deti, ale deti nás milujú viac."

Základom starostlivosti o deti v detských jasliach je denný program prispôsobený veku a fyziologickým pochodom. Denný režim predstavujú základné fyziologické potreby detí, a to pravidelný príjem potravy, spánok, pobyt na čerstvom vzduchu, vhodné zamestnanie, ktoré napomáha rozvoju zmyslových a rozumových funkcií. Denný režim u detí rôznych vekových kategórií sa líši najmä dĺžkou spánku.

Cenník TU.

Mapa: N 48° 18′ 46″ E 18° 4′ 35″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár