19. 05. 2024 Gertrúda 25°C Búrky

Už ste vyskúšali jedinečné novinky v Drevenice Terchová resort?

Autor: MS, Foto: dreveniceterchova.sk, PR správa
Termín: 19.05.2024 a ďalšie Mesto:Terchová Zdroj:stránka organizátora

Ak plánujete dlhší oddych alebo len krátky výlet za turistikou, vyskúšajte návštevu Terchovej. Resort Drevenice Terchová je ideálnou voľbou vášho pobytu.

drevenice terchova bazen action fisheye 04

Zdroj: dreveniceterchova.sk


Úplne nový bazén s masážnymi tryskami a protiprúdom dopĺňa technológia úpravy vody OSPA, voda po úprave:

  • nedráždi oči,
  • je šetrná k pokožke,
  • vhodná pre alergikov
  • nemá nepríjemný chlórový zápach,
  • je šetrná k životnému prostrediu.
wellness interier 5

Zdroj: dreveniceterchova.sk

V súčasnosti resort ponúka zvýhodnený wellness pobytový balík. V bazéne sa vyšantíte spolu so svojimi ratolesťami a zároveň doprajete svojmu telu zaslúžený oddych. Wellness zóna láka aj na ďalšie formy relaxu – rôzne druhy sáun, príjemné masáže a oddych v presklenom tepidáriu s výhľadom do prírody.

pivo vrsky 1 kopia 2

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Kým sa vaše deti zabavia v lanovom parku alebo na detskom ihrisku, doprajte si čerstvú novinku - pivný kúpeľ. Pivný kúpeľ Vŕšky vám pomôže zbaviť sa stresu, uvoľniť sa a posilniť imunitu. Pravý pivný kúpeľ vás navyše dokonale prehreje. Omladenie pokožky, posilnenie rastu vlasov a lepší spánok sú ďalšími príjemnými bonusmi.

Komplexné hotelové služby v dreveniciach a zdieľané horské e-biky

Po zaujímavých výletoch v blízkom okolí ponúka resort ubytovanie v komfortných apartmánoch v drevenici s kuchynkou a krbom alebo v dvojposteľových izbách. Každý apartmán prešiel nedávnou renováciou, k dispozícii je aj  VIP apartmán so zvýšeným štandardom vybavenia. Využiť môžete tiež grilovacie altánky alebo vonkajšie ohnisko s posedením, ktoré sú súčasťou areálu. Váš domáci miláčik si tu nájde tiež svoj priestor a je tu vítaný.

exterier drevenica 1 apartman premium 1

Na panoramatickej terase ochutnajte miestne špeciality spolu s tu vareným remeselným Pivom Vŕšky. Kuchyňa ponúka tradičné aj originálne jedlá slovenskej a medzinárodnej kuchyne, vrátane bohatého výberu alkoholických a nealkoholických nápojov.

restauracia 3

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Radi bicyklujete? Svoj bicykel nemusíte baliť so sebou. Priamo pred recepciou sa nachádza hlavné stanovište horských e-bikov, jednoduchým požičaním cez apku ANTIK smart way sa spolu s rodinou a priateľmi preveziete až do Žiliny a okolia, po novej cyklomagistrále s nádhernými výhľadmi a v príjemnom prostredí.

drevenice terchova ebike share 274

Zdroj: dreveniceterchova.sk

Už ste sa rozhodli? Na recepcii vám ochotne poradia s výberom pobytu: 0917 429 956 alebo recepcia@dreveniceterchova.sk, www.dreveniceterchova.sk

 

Napíšte komentár