01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Tábory pre deti v Martine

Autor: MS
Termín: 08.07.2024 a ďalšie Mesto:Martin Zdroj:stránka organizátora

Denným táborom sa venujeme od roku 2018.  Za 5 rokov s nami strávilo leto celkovo 1012 detí 
Práca s deťmi nás baví a je pre nás prioritou, aby sa deti u nás cítili dobre, trávili plnohodnotný čas, zažili veselé chvíle, trávili veľa času vonku v prírode, našli nových priateľov a v neposlednom rade, aby sa i zábavnou formou vzdelávali a naplnili sme tak i edukatívny rozmer.

Náš team tvoria animátori s dlhoročnými skúsenosťami, ktorí sú síce pre deti autoritou, ale rovnako i priateľmi, parťákmi. 
Deti zapájame do procesu či už v edukatívnej oblasti, ale i napr. i v príprave jedla, desiaty, či dotváraní programu. Učíme deti starať sa a ochraňovať mladších kamarátov. Vekové rozpätia preto zámerne výrazne neohraničujeme, sme presvedčení, že si môžu navzájom veľa dať ako malí tak i veľkí.
Pridajte sa k nám, a doprajte Vašim deťom leto plné zábavy.

PRE KOHO? deti od 5-13 rokov

KDE? Denný tábor sa koná v Martine na Ľadovni v priestoroch Martico new Age 
KEDY? od pondelka do piatku od 7:30 do 17:00 (po predošlom dohovore je možné deti doviezť i na 7:00)
CENA? 129 € 
V cene tábora je program - 5 dní,
  • celodenná strava
  • pitný režim
  • potrebné pomôcky
  • animátorský program
  • program Výlety
Tabory pre deti 3

Zdroj: taborypredeti.eu

Turnusy

B 8.7-12.7.2024 Šport, zábava a hry

V zdravom tele zdravý duch. Tábor nielen pre športovcov. Športové, pohybové a súťažné aktivity pre všetkých. Deti si počas týždňa prejdú športovými aktivitami rôzneho druhu. Či už klasickými loptovými hrami, ale aj netradičnými, ako sú rôzne raketové športy alebo frisbee. Pomocou koordinačných cvičení si spoločne zlepšia motoriku a celkovú stabilitu tela, budú sa učiť, ako mať zdravý chrbát a pevné brucho. 

C 15.7-19.7.2024 Divadlo, film, herectvo

Tábor plný divadla, dramaturgie a umenia s úžasným Martinom, ktorý sa venuje štúdiu na VŠMu a vo voľnom čase režíruje Žabokrecké ochotnícke divadlo. Vyberieme sa do sveta rozprávok, spoznáme divadlo i jeho zákulisie, objavíme rôzne druhy divadla, ale i filmu, či nakukneme do zákulisia tvorby videí a reklám. Nacvičíme jednoduché divadelné i pohybové etudy. Každý rok si pripravíme aj záverečný program pre rodičov.

D 22.7-26.7.2024 Art and fun

K najprirodzenejším vlastnostiam dieťaťa patrí tvorivosť, spontánnosť, zvedavosť a záujem o všetko nové v živote. Usmerňovaná detská aktivita podporuje zodpovednosť detí, ich myslenie, nápady, kritické myslenie. Hravou a zároveň náučnou formou si deti osvoja rôzne výtvarné a umelecké techniky, pričom rozvinú svoj prirodzený talent. Umožníme deťom, aby získali skúsenosť a osvojili si zručnosti pre tvorivú aktivitu. Dáme im priestor na ich tvorivé nápady. 

E 29.7 - 2.8.2024 Zvieratá a život s nimi

Ktoré dieťa nefascinujú zvieratá? Tento turnus bude o nich. Pozrieme sa aké druhy poznáme, aké zaujímavosti o zvieratách ešte nevieme, čo všetko zvieratá dokážu, posvietime si aj na zvieracích rekordmanov. Zistíme aké zvieratá žijú v našom kraji a vydáme sa za nimi na farmu, vyskúšame si aj starostlivosť o ne, či kŕmenie farmárskych zvieratiek. Vyberieme sa i do lesa zistiť aké lesné zvery žijú našom okolí a ktorých obyvateľov lesa by sme radšej stretnúť nechceli., takže v tomto týždni budeme veľa veľa času v prírode.  

F 5.8-9.8.2024 Indiánske tajomstvo

Kto by nepoznal náčelníka WINETTOU a jeho príbeh. V tomto turnuse sa trochu zahráme na indiánov aj my, vyskúšame si naučiť sa dorozumievať v šifrách  a využijeme indiánsku reč, a nielen to naučíme sa po indiánsky aj znakovať. Nebude chýbať výroba indiánskych čeleniek, či náramkov.

G 12.6 - 16.8.2024 Superhero

Aké by to bolo byť superhrdinami. Zamyslíme sa nad tým aké superschopnosti by sme chceli a ako by sme našim pričinením mohli pomôcť vďaka superhrdinovským vlastnostiam niekomu inému, či našej Zemi. Tábor popretkávaný témami ako sú ochrana prostredia, enviro tematika, ale aj pomoc iným, a tematika súdržnosti a tolerancie medzi ľuďmi. Pretože .... Každý superhrdina by mal totiž niekomu aj pomáhať!

H 19-23.8.2024 Túlačky

KRÍŽOM, KRÁŽOM  po našom meste i po lúkach, po meste i dedinou, lesom i pastvinou, skrátka budeme tento týždeň v teréne a objavovať náš región. Ukrýva totiž naozaj veľa pekných miest a zákutí. Nachodíme pár kilometrov, opečieme špekáčky, navštívime Zuzku v Duliciach a jej permakultúrnu záhradu KDE BOLO TAM BOLO... Bude to pekný týždeň plná zážitkov...

 Viac informácii nájdete na https://www.taborypredeti.eu/turnusy/

Napíšte komentár