27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Staň sa knižným pátračom

01.03.2024 Autor: Claudinka
Termín: 31.03.2024 a ďalšie Mesto:Slovenská Nová Ves Zdroj:stránka organizátora
knizny patrac24

Zdroj: fb Obec Slovenská Nová Ves

Prichádza marec, mesiac knihy a obec Slovenská Nová Ves si pre vás vytvorili knižnú pátračku. Zapojiť sa môžete počas celého marca, v apríli budú vylosovaní víťazi. Stanovištia budú umiestnené po celej dedine, pozor ale, odporúča sa začať od toho prvého.

Znova je tu marec a s ním aj celomesačný zábavný program, pri ktorom sa aj niečo naučíte. Čaká na Vás neuveriteľné dobrodružstvo plné zábavy a objavovania! ​Od 1. marca až do konca mesiaca môžete v obci Slovenská Nová Ves hľadať literárne poklady. Deti budú mať úžasnú príležitosť objavovať rôzne časti obce, hľadať skryté QR kódy a odhaľovať krásu čítania. Každý QR kód, ktorý naskenujete, Vám odhalí rozličné básne, rozprávky, riekanky, povesti či iné príbehy. Jednotlivé QR kódy budú ukryté na rôznych miestach v celej dedine. A to nie je všetko! Pri hľadaní kódov narazíte na skryté indície, ktoré Vám pomôžu odhaliť jednu z najvýznamnejších osôb z histórie našej obce.

Vaša úloha? Nájsť všetky QR kódy, prečítať texty a na základe indícií uhádnuť tajné

meno! A čo potom? Hodiť správnu odpoveď do obecnej schránky do 31. marca 2024!

​Šťastlivci, ktorí vylúštia všetky otázky a indície, nezostanú bez odmeny! Traja z Vás získajú 10-eurovú poukážku na nákup v kníhkupectve Martinus. Tak čo? Pripravení na dobrodružstvo?

knizny patrac24 2 napoveda

Zdroj: fb Obec Slovenská Nová Ves

Napíšte komentár