27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Kam s tínedžermi v Bratislave a okolí

Autor: Simona, V spolupráci
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:
Kam s detmi cez 3

Zdroj: freepik.com

Deti nám zrazu vyrástli a my už nevieme ako s nimi tráviť čas. Poznáte miesta kam sa môžete ísť zabaviť aj vy s vašimi pubertiakmi? Môžete ísť spolu alebo môžu ísť aj sami so svojimi kamarátmi. Aké sú naše tipy?

Poznáte to. Decká už s vami nechcú ísť na výlet, či turistiku, radšej sa zabavia na tablete, či mobile, či s kamošmi vybehnú do nákupného centra. Čo tak ponúknuť im alternatívu vo forme zábavy pre pubertiakov, tínedžerov, či študentov v Bratislave a okolí? Naše tipy ich určite nudiť nebudú!

Skywalk okolo veže UFO

gallery 1561981265

Zdroj: skywalk.redmonkeygroup.com

Že wau! Zážitok za celý život, neskutočný adrenalín, a spomienka, o ktorej budú hovoriť aj o niekoľko rokov! Len niektoré atrakcie majú silu zobrať vám dych a rozbúchať vaše srdce. Skywalk to dokáže zaručene! UFO Skywalk je unikátna sezónna (apríl-október) adrenalínová atrakcia. Umožní vám vychutnať si návštevu vyhliadkovej veže UFO z úplne inej perspektívy. V doprovode profesionálneho inštruktora vystúpite na okennú rímsu vyhliadkovej veže, za okná reštaurácie a zažijete neopakovateľný pocit blízkosti oblakov a vzdialenosti zeme pod vami. Hneď ako zvládnete prvé kroky na rímse, čaká na vás prechod okolo kupoly s úžasnými panoramatickými výhľadmi na Bratislavu. Vhodné od veku 15+! 

Viac informácií o UFO Skywalk 


Multifunkčné zábavné centrum Team up

FB IMG 1705510898372

Zdroj: FB Team up⅝

Team up je multifunkčné zábavné centrum na štýl pevnosti Boyard, ktoré ponúka zábavu pre všetky vekové kategórie a deti od 10 rokov. Jeho herná časť obsahuje 20 miestností, ktoré budete zdolávať v tíme.  Úlohy sú kombináciou fyzickej zdatnosti, strategického a logického myslenia, zručnosti v komunikácii. Čaká vás kvíz, lezecká stena, úlohy na postreh, hudobný rébus a veľa ďalších.

Okrem týchto reálnych miestností môžete niečo podobné zažiť aj vo virtuálnom svete. Centrum ponúka novinku s názvom VR Cave. Je to escape room vo virtuálnej realite, kde váš tím bude musieť spojiť všetky sily, aby dosiahol svoj cieľ a vyriešil úlohu. Váš prieskumný tím sa ponorí hlboko pod hladinu oceánu, aby objavil starobylý stratený chrám Osiris. Vaša misia môže trvať tak dlho, pokiaľ vám vydrží zásoba kyslíka. Získate bájne artefakty zo strateného chrámu?

Viac informácií o Team up


Športovo-zábavné centrá Jump Fun

3

Zdroj: Jump Fun

Jump Fun centrá ponúkajú športovú zábavu a najlepšie oslavy pre malé aj veľké deti od 1 až po 18+ rokov. Jump Fun centrá nájdete v Bratislave, a to na 2 miestach:

  • Jump Fun Nivy v nákupnom centre Nivy, kde nechýba obľúbený gumový twister, trampolíny, interactive jump či game zóna s hracími strojmi. Jump Fun Nivy prepája trampolínové športové centrum a detské zábavné centrum. 
  • Jump Fun Pri letisku v budove Aircraft, ktorý ponúka komplexnú zábavu pre najširšiu vekovú skupinu nielen pre deti a tínedžerov, ale aj pre dospelých.  Centrum je rozdelené do 3 samostatných priestorov - KidsHouse: interiérové ihrisko plné atrakcií a preliezok, Jump Arena: trampolíny a Laser Zone: laser hra. 

Okrem super zábavy ponúka Jump Fun aj originálne oslavy, v kombinácii so zábavnými aktivitami, novými zážitkami a narodeninovou hostinou. Super zážitky a nezabudnuteľnú oslavu nájdu v Jump Fun všetky deti a tínedžeri.

Viac informácií o Jump Fun


Vybite si energiu v iCombat Laser Aréne

14

Zdroj: lasergame.sk

Hľadáte originálny priestor kam zobrať teenegerov? Máme pre Vás tip - iCombat Laser Arena. Ide o najmodernejší systém laser game pri ktorom nepotrebujete ťažké prepotené vesty, ktoré blikajú a prezrádzajú vašu pozíciu. ICombat je svetovou jednotkou a ponúka niekoľko typov zbraní pre všetky generácie. Od detských fázerov po realistické kovové útočné pušky. V ponuke je indoor laser tag v modernej aréne, kde je veľa rôznych hier, neobmedzené nápoje v cene a parkovanie rovno pred vchodom. Zavolajte alebo napíšte a dohodnite si tú naj zábavu. Na tomto mieste sa určite nudiť nebudú!


Vezmite ich na bowling

1907

Zdroj: freepik.com

Klasika, ktorú ocenia aj vaše staršie deti, či puberťáci. Bowlingových centier je v Bratislave hneď niekoľko, stačí si iba vybrať. Či už sa vyberiete ako rodina, alebo s kamarátmi, bowling je vždy dobrá zábava. 


Escape-room - zábava za každého počasia

546

Zdroj: freepik.com

Pred pár rokmi ešte neznáma atrakcia, aktuálne ich máme ale v Bratislave a blízkom okolí hneď niekoľko. Výhodou je, že sa zabavíte, niečo nové naučíte, a snáď sa pri tom nepohádate :) Obľúbené "únikovky" sú ideálne do daždivého počasia, odporúčame si preveriť najskôr obsadenosť.


Kino - VIP či 5D zábava pre celú rodinu

2148115398

Zdroj: freepik.com

Novinkou v našich kinách sú aktuálne rôzne VIP lístky, či zóny. Kino sa stáva zážitkom, ktoré ocenia aj "veľkáči". Na výber sú rôzne alternatívy, 3D, 4D, či dokonca 5D kino. Spoločne vyberte film, skočte po filme na pizzu a super deň s tínedžermi za vami. Vyskúšate?


Motokáry - prekonajte strach

karting 1666758 1280

Zdroj: pexels.com

Toto môže byť výzva pre nejednu mamičku, ale aj povzbudzovanie má svoje čaro. Ak sa však rozhodnete prekonať svoje zábrany, bude to zážitok pre celú rodinu :D

 

Napíšte komentár