29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Lyžovanie s deťmi v Annaberger Lifte

Autor: Simona
Adresa:Annaberg Telefón:T +43-2728/8477 E-mail:office@annabergerlifte.at www:stránka organizátora
Hodnotenie:
Mutter mit Kind im Anna Land CDoris Schwarz Koenig

Zdroj: annabergerlifte.at

Vitajte v Annabergu v Dolnom Rakúsku – vašej konečnej zimnej destinácii pre rodinnú zábavu! Naše lyžiarske stredisko sa nachádza v blízkosti malebnej dedinky Annaberg a ponúka množstvo zaujímavých aktivít a zariadení, ktoré sú ideálne pre rodiny, ktoré hľadajú nezabudnuteľnú zimnú dovolenku. Vďaka našej rodinnej atmosfére a rozmanitej ponuke zjazdoviek si tu každý príde na svoje. Naše dobre udržiavané zjazdovky uspokoja všetky úrovne zručností, od začiatočníkov až po pokročilých lyžiarov, vďaka čomu sa do zábavy môžu zapojiť aj tí najmenší.

Najmä rodiny a začiatočníci ocenia detský areál „Anna-Land“ s 2 cvičnými vlekmi a veselými figúrkami, ako aj našu skvelú chatku, kde sa môžete zohriať a načerpať nové sily po dni na svahu. Rozprávkový les s hovoriacimi zvieratkami poteší najmenších. Freestyle areál „Anna Park“ s fun parkom, waveride a stálym ihriskom FunCross prináša spestrenie pre každého nadšenca zimných športov – či už s lyžami alebo snowboardom, začiatočníka alebo profesionála.

Auf der Anna Alm cDoris Schwarz Koenig

Zdroj: annabergerlifte.at

Ponúkame lyžiarske kurzy pre deti, ktoré vedú skúsení inštruktori, ktorí vedia, ako urobiť učenie príjemným a pútavým. Miestna požičovňa lyží Annaberg poskytuje požadované vybavenie a ponúka aj služby pre vlastné lyže a snowboardy - rýchlo a spoľahlivo.

Naša krátka, ale vzrušujúca sánkarská dráha je ideálna pre rodiny a jednotlivcov, ktorí chcú zažiť radosť z rýchlej jazdy dolu svahmi na saniach. Pridajte sa k nám na Annaberger Lifte túto zimu a dodajte svojej rodinnej dovolenke ďalšie vzrušenie.

c Annaberger Lifte jollyschwarz 29

Zdroj: annabergerlifte.at

Mapa: N 47° 52′ 32″ E 15° 21′ 60″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár