27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Jazyková škola pre deti HappyEnglish

Autor: Simona, Foto: happyenglish.sk
Adresa:Trenčín, Pobočka Sihoť: Jiráskova 5, pobočka Juh: OZC Južanka, Gen.Svobodu 1 Telefón:0918 980 455 E-mail:trencin@happyenglish.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

HappyEnglish3 6r hudba

HappyEnglish je jazyková škola pre deti s dlhoročnou tradíciou v Trenčíne. Deti z našich kurzov sa učia angličtinu s radosťou, priam s nadšením. Hravý spôsob učenia je vo svete veľmi populárny a aj u nás má svoje nezastupiteľné miesto. Zážitková angličtina dostane aj Vaše deti, stačí sa prísť pozrieť na ukážkovú hodinu, ktorú máte u nás zadarmo.

Ponuka kurzov:

Deti vo veku 15mesiacov - 3 roky
Hravá angličtina s prvkami montessori pre deti s mamičkami. Spoločné aktivity prispievajú k upevneniu vzťahu rodičov s deťmi a anglické prostredie zas ponúka dieťaťu priestor na vytvorenie anglickej slovnej zásoby. Deti v nižšom veku ešte nerozprávajú, počúvaním sa však učia a už po pár hodinách rozumejú a reagujú na anglické pokyny a neskôr začínajú hovoriť anglické vety.

Deti vo veku 3 - 6 rokov
Angličtina zážitkovo hrou a pesničkami Vaše dieťa naučí slovnú zásobu aj celé frázy tak ľahko ako jarný vánok. Pre čítanie a písanie deti začnú s konceptom JollyPhonics, ktorý je známy celosvetovo a tento program je akreditovaný aj ministerstvom školstva. Komunikácia Vašich detí v angličtine je našou prioritou.

Deti vo veku 6 - 11 rokov
Angličtina v školách u detí často vyvoláva stres a strach. U nás učíme deti v priateľskom prostredí tak, aby angličtinu mali ako zábavu a vedeli ju aj použiť. Deti majú možnosť doučiť sa, čo potrebujú a upevňujú si anglickú konverzáciu.  Zážitková angličtina aj v tomto veku zabezpečí alternatívu k školskému systému. JollyPhonics školákov učí systém čítania a písania tak, aby to bola zábava. Systém JollyPhonics začínajú používať už aj v školách na hodinách angličtiny.

HappyEnglish pobočky:

pobočka Sihoť: Jiráskova 5, Trenčín
pobočka Juh: OZC Južanka, Gen.Svobodu 1, Trenčín
Partizánske: Kultúrny dom Šimonovany
Beckov: Priestor základnej školy
HappyEnglish1 3r

Zdroj: happyenglish.sk

Letný denný tábor  SummerCamp pre deti vo veku 4-12 rokov. Pre sezónne tábory pozrite náš web.

Počas letných prázdnin organizujeme denné letné tábory s angličtinou. Rodičia môžu byť v práci a ich deti majú skvelý program so stravou a pitným režimom od 8 do16hod. Každý rok nová téma, nové zaujímavé aktivity a noví kamaráti. Sme šťastní, že sa k nám ľudia vracajú a hlásia aj niekoľko rokov za sebou. Deti sú rozdelené do skupiniek podľa veku a zároveň budujeme skvelú tímovú atmosféru počas celého týždňa.

 

Napíšte komentár