28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Za 7 Horami 2023

14.06.2023 Autor: MS
Termín: 09.07.2023 a ďalšie Mesto:Liptov Zdroj:stránka organizátora

titulka obr

….rozprávková krajina na Liptove  NAJKRAJŠÍ RODINNÝ FESTIVAL NA SLOVENSKU

Na Liptove bude už šiesty rok po sebe rozprávkový štart prázdnin. Zaslúženú odmenu po mesiacoch školskej „driny“ si deti začnú užívať hneď po prebratí vysvedčení v piatok 30. júna 2023 v Liptovskom Jáne.

6. ročník podujatia ZA7HORAMi je rozdelený na 2 rozprávkami nabité víkendy aj niečo navyše. Počas 6 festivalových dní odohrá 11 umeleckých súborov takmer 30 predstavení pre malých aj veľkých.

Festival začne tak trochu netradične – odovzdávaním vysvedčení pre prvý stupeň Základnej školy a diplomov pre absolventov materskej školy v Liptovskom Jáne. Slávnostná udalosť sa vzápätí zmení na veľkú rozprávkovú „párty“, ktorá nemá na Slovensku obdobu. Okrem rozprávkových predstavení sa môžete tešiť na PACI PAC, Sníčka Huga, Sradna Banda, Teáter Komika, Talostana, Mici a Mňau a kopec iných detských hviezd.

Termíny, ktoré si zapíšte do kalendára:

  • 30. jún – 2. júl – Liptovský Ján a Jánska dolina

  • 5. júl – Hrabovská dolina

  • 8. júl – Jasná

  • 9. júl – Liptovský Hrádok

Zarezervujte si vašu letnú dovolenku s deťmi na Liptove, nech si užijete najlepšie rozprávkové podujatie tohto leta na Slovensku.

Okrem množstva krásnych rozprávok a divadelných predstavení, športu, pohody s rodinou v krásnom prostredí aj hravého vzdelávania, nebude chýbať kopec zábavy, aby bol štart prázdnin jednoducho neopakovateľný….

Okrem iných si 1. júla nenechajte ujsť vystúpenie Martina Haricha a 2. júla vás zabaví PACI PAC a Lukáš Adamec :).

Podujatie ZA7HORAMi je ideálny spôsob, ako osláviť koniec školského roka a zároveň navštíviť rôzne lokality a uvidieť mnohé krásy Liptova.

Tešíme sa na vás v Liptovskom Jáne a Jánskej doline a tiež v Liptovskom Hrádku, Jasnej a v Hrabovskej doline pri Ružomberku!

Napíšte komentár