27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Nivy bavia malých aj veľkých

Autor: Claudinka, Sponzorovaný obsah
Miesto:Mlynské nivy 5/A, 821 08 Bratislava
Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 2

Zdroj: Nivy centrum

S deťmi na správnom mieste

Hľadáte to správne miesto, kde si cez víkend nakúpiť, dobre sa najesť a ešte aj zabaviť deti? Influencerka Silvia Škultéty známa ako minidiamodblog vyrazila v sobotu so svojou rodinou na Nivy. Poďte sa ňou inšpirovať.

Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 5

Zdroj: Nivy centrum

Knižný svet pre malých aj veľkých

Knižné kráľovstvo Martinus na prízemí Nív nemohlo na zozname chýbať. Natálka so svojou mladšou sestrou Emkou sa hneď rozbehli do detskej zóny, akú široko-ďaleko nenájdete. Vchádza sa do nej rozprávkovými dverami, nájdete v nej domčeky, do ktorých sa môžete ukryť s knižkou, parádny most aj kráľovský trón. V Martinuse si prišli na svoje všetci, dokonca aj ocino Štefan, ktorý síce nie je milovníkom kníh, no tými kuchárskymi sa vždy rád inšpiruje.

Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 11

Zdroj: Nivy centrum

Raj pre malé nákupné maniačky

Čo iné poteší dievčatá viac než nákup nových módnych kúskov do ich šatníka? Silvia vzala svoje dievčatá do predajne Lindex na prízemí Nív, kde našli množstvo parádnych šatočiek a sukní od výmyslu sveta.

Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 13

Zdroj: Nivy centrum

Nákupná destinácia pre maminy

Hneď vedľa Lindexu objavila Silvia Reserved. Rozhodla sa teda, že si pozrie nejaké veci aj pre seba. Ako mama vie, že je dôležité si občas dopriať a nie venovať všetok čas len deťom. Pri toľkých nákupných možnostiach, aké Nivy ponúkajú, je ale najlepšie nechať dievčatá s ocinom a v kľude sa vybrať po obchodoch.

Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 15

Zdroj: Nivy centrum

Dostatok pohodlia a súkromia pre mamu aj dieťa

Počuli ste už o rodinných miestnostiach? Ak máte malé deti, na najbližšej návšteve Nív ich určite nevynechajte. Stačí zazvoniť na SBS a otvorí sa vám oáza pokoja a dokonalého súkromia. S malou Emkou sme otestovali prebaľovací kútik a našli dokonca miestnosť s pohodlným kreslom na dojčenie.

Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 22

Zdroj: Nivy centrum

Miesto spoločných zážitkov a poriadnej zábavy

Od minulého roka nájdete na 2. pochodí Nív aj zábavné a trampolínové centrum JumpFun. A kým sa mamina s Emkou zahrali v zóne pre najmenších, Štefan s Natálkou sa poriadne vyskákali na trampolínach, zastrieľali si z dela a dali závod na 17-metrovej šmykľavke.

Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 28

Zdroj: Nivy centrum

 

Detské menu vo Vapiane lahodí oku aj jazýčku

Po náročných športových výkonoch to chcelo trochu si oddýchnuť a posilniť sa. Ak hľadáte originálne jedlá pre svoje deti, ktoré nielen chutia, ale aj vyzerajú, Vapiano je skvelou voľbou. Zvieratková pizza a lietadielkové cestoviny boli jednoducho famózne.

Nivy PR family kids 022024 martina mlcuchova 33

Zdroj: Nivy centrum

Vstúpte do sveta FUNtázie

Len nedávno otvorilo na Nivách aj ďalšie detské kráľovstvo Funtázia, ktoré Natálka s Emkou nemohli počas svojej návštevy Nív vynechať. Užili si spolu zábavu na multifunkčných preliezačkách, šmykľavkách, v guľôčkovom bazéne. Po šantení aj trochu spomalili pri kreslení, zatiaľ čo si rodičia vychutnali kávičku a mamina Silvia aj prečítala kúsok zo svojej novej knižky.

Tak ako, rodičia? Vidíme sa na Nivách?

Napíšte komentár