25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

MDD v Ružinove

28.05.2023 Autor: Laura , Foto: FB
Miesto:pred DK Ružinov, Ružinovská 28 Termín: 11.06.2023 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
349144357 264527085968995 470959992852756745 n

Zdroj: FB

V Ružinove sa bude konať 11. júna 2023 slávnostné podujatie na oslavu Dňa detí. Toto veselé podujatie sa uskutoční pred DK Ružinov na adrese Ružinovská 28, od 15 do 18 hodiny. Program podujatia je plný zábavy a zaujímavých aktivít pre deti všetkých vekových kategórií.

Na podujatí si deti vychutnajú rôzne súťažné stanovištia, kde si vyskúšajú svoje schopnosti a získajú pečiatky na svoje hracie kartičky. Každé dieťa, ktoré splní všetkých 5 súťažných stanovíšť, bude odmenené sladkým prekvapením.
Nebudú chýbať ani maskoti, ktorí sa budú prechádzať medzi návštevníkmi a rozdávať radostné momentky. Okrem toho sa deti zabavia na LATINOFIT s Lenkou Považanovou, kde si vyskúšajú rytmy a tance.
Hlavným hudobným aktom podujatia bude Medvedík Mioli, malý nezbedník, vás zoznámi vo svojej show so svojimi štyrmi kamarátmi. Zaspievajú a zatancujú vám svoje hity.  Dj Smajlík sa postará o veselú atmosféru s dobrými rytmami.
Pripravené budú aj tvorivé dielne, kde si deti vyskúšajú svoje umelecké schopnosti a vyrobia si vlastné drobnosti.

Podujatie bude mať aj špeciálnych hostí  - Talentované deti Emmka Voss a Olívia, ktoré svojím vystúpením ukážu svoje spevácke nadanie.
Pre deti a ich rodičov bude pripravená hravá zóna, kde si budú môcť vyskúšať rôzne spoločenské a športové hry. Nebude chýbať ani minidisco s animátorom, kde si deti zatancujú na obľúbené detské pesničky.
Veľkým lákadlom podujatia bude aj veľká prekážková dráha, na ktorej sa deti vyšantia a prekonajú rôzne prekážky.
V rámci programu je pripravený Amazonský deň pre deti, ktorý bude ponúkať rôzne aktivity a zážitky. Niekoľko z týchto aktivít zahŕňa:
Capoeira workshop - kde sa deti naučia základy tohto tradičného brazílskeho bojového umenia, ktoré kombinuje prvky boja, tancu a hudby.
Bubnový workshop - deti budú mať možnosť zúčastniť sa bubnového workshopu, kde si vyskúšajú hranie na tradičné amazonské bubny a naučia sa jednoduché rytmické vzory v rytme samby.
Gastronomická prezentácia Sabores - prezentácia rôznych chutí brazílskej kuchyne prinesie ochutnať deťom netradičné pokrmy ako "brigadeiro" alebo "pão de queijo". Nebudú chýbať ani tropické ovocia ako: açaí, acerola, cupuaçu, cajú, graviola, atď.
Maculele - tradičný afrobrazílsky bojový tanec, ktorý je spojený s používaním palíc. Deti sa naučia jednoduché kroky a rytmické vzory a môžu sa zúčastniť skupinového vystúpenia.
Música Brasileira – koncert tradičných rytmov Brazílie. Deti budú mať príležitosť počúvať rôzne žánre hudby, ako sú samba, bossa nova alebo forró.
Amazonský deň pre deti je navrhnutý tak, aby deti mali možnosť spoznať a zažiť rôznorodú kultúru amazonskej oblasti Brazílie prostredníctvom zábavy a vzdelávania.

Vstup na podujatie ako aj všetky aktivity sú úplne zadarmo, takže všetky deti a ich rodičia majú jedinečnú príležitosť stráviť Deň detí v Ružinove v príjemnej atmosfére plnej zábavy a radosti.

Napíšte komentár