28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Alica v krajine zázrakov na hrade Červený Kameň

29.03.2023 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 10.04.2023 a ďalšie Mesto:Častá Zdroj:stránka organizátora
casta

Zdroj: FB Červený Kameň Hrad

Patríte medzi milovníkov divadla?
Tak sa pripravte na neobyčajnú jazdu dychberúcim svetom fantázie a zázrakov. Prijmite naše pozvanie na hrad Červený Kameň, kde sme si pre Vás práve počas veľkonočných sviatkov pripravili divadelné prehliadky Alica v krajine zázrakov. Pre veľký divácky úspech sa k nám Alica vracia už tretí rok za sebou!
Asi každý z Vás pozná príbeh Alice v krajine zázrakov od Lewisa Carrolla, ale určite ste ho ešte nikdy nevideli spracovaný podobným spôsobom.

V našom podmanivom divadelnom predstavení budete nielen svedkami, ale aj účastníkmi najznámejších scén z literárnej klasiky. Stretnite sa so samotnou Alicou spolu so srdcovou kráľovnou , šialeným klobučníkom alebo mačkou Škľabkou.

Dej sa bude odohrávať v neopakovateľnom prostredí hradu Červený Kameň, kde Vás očarí nádherná architektúra a fascinujúce pivničné priestory. Vynikajúci herci, kostýmy, make-up, efekty a oslnivá scénografia vás vtiahnu do fantazijného sveta ako nikdy predtým.
Nemusíte chodiť sami, ale príďte s celou rodinou, priateľmi a blízkymi. Všetci sa budete maximálne zabávať a vaše okúzlenie nebudú mať hranice. Ak chcete vidieť fantastické divadlo v ešte krajšom prostredí a vychutnať si príbeh, ktorý poznáte, vnímaný úplne iným pohľadom, netreba už o ničom ďalej rozmýšľať. Navštívte hrad Červený Kameň a nezmeškajte túto úžasnú príležitosť.

Začiatok prehliadky je každú celú hodinu od 10.00 do 16.00 h. (s prestávkou o 13.00 hod.)
Vstupné na podujatie:
  • dospelí: 10,00 €
  • seniori, študenti, ZŤP a deti od 6 rokov: 6,00 €
  • rodinné vstupné (2 dospelí + 2 deti): 22,00 €
  • deti do 6 rokov: zdarma 

Dátum : 8. - 10.4.2023

Napíšte komentár