27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Snehulienka: Príbeh najkrajšej princeznej

12.12.2022 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 30.12.2022 a ďalšie Mesto:Hrad Červený Kameň Zdroj:stránka organizátora
Snehulienka

Zdroj: FB Červený Kameň Hrad

Po dvojročnej pauze vás na hrade Červený Kameň s radosťou pozývame na úplne novú zimnú divadelnú rozprávku Snehulienka - príbeh najkrajšej princeznej.

Je jedna z najstarších zaznamenaných rozprávok vôbec, prvá rozprávka, ktorú si vybrali Grimmovci a je rovnako prvým filmom štúdia Walt Disney. Po stáročných snahách túto rozprávku zachytiť sa dodnes po celom svete zachovalo viac ako štyristo verzií. Vianočné predstavenie na hrade Červený Kameň ponúkne zo Snehulienky to najlepšie, čo dobre poznáme, ale aj to, čo by ste si o Snehulienke nikdy nepomysleli.

Predstavenie uvedieme od 27.12 až do 30.12. Všetky štyri dni budeme hrať každú polhodinu od 10.00 až do 17.30 (okrem prestávky na obed o 13.00, ten vstup bude vynechaný).
Trvanie predstavenia je približne 45 minút a nie je vhodné pre deti do 6 rokov.

Predstavenie uvedieme od 27.12 až do 30.12. Všetky štyri dni budeme hrať každú polhodinu od 10:00 až do 17:30 (okrem prestávky na obed o 13:30, uvedený vstup bude vynechaný).
Trvanie predstavenia je približne 45 minút a nie je vhodné pre deti do 6 rokov.
VSTUPENKY si môžete kúpiť cez predpredajovú službu GoOut. 
Lístky sa kupujú na každé predstavenie zvlášť. Po zaplatení a registrácií lístka vám príde elektronicky na e-mail, odkiaľ si ho stiahnite a vytlačte alebo uložte do svojho smartphonu, odkiaľ ho bude možné naskenovať.
Niekoľko pár vstupeniek bude možné kúpiť aj priamo na hradnej pokladni, odporúčame však predpredajový systém, z hľadiska väčšej istoty dostupnosti lístkov a rovnako väčšej istoty, že sa na predstavenie dostanete bez čakania.
--------------------------------------------------
REALIZAČNÝ TÍM, OSOBY A OBSADENIE:
Réžia & Scenár: Daniel Domorák
Snehulienka: Veronika Karolína Peštová, Marcela Stanková, Lenka Ligocká
Kráľovná: Dominika Šošková, Alžbeta Palanová, Barbora Šoganová
Princ: Dávid Selecký, Peter Rybárik, Mário Houdek
Otec: Daniel Domorák, René Sorád, Andrej Majerčík

Napíšte komentár