26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Filmový festival EKOTOPFILM

27.11.2022 Autor: Annie
Termín: 29.09.2023 a ďalšie Mesto:Banská Bystrica Zdroj:stránka organizátora
1536x758

Zdroj: ekotopfilm.sk

ZACHRÁŇME SPOLU ORIGINÁL!

50 rokov utieklo ako voda. V roku 1973 sme divákom prvýkrát premietli ekologické filmy o stave našej planéty. Už vtedy sme vedeli, že je životne dôležité zalarmovať verejnú mienku, aby ľudstvo zišlo z nesprávnej konzumnej a ľahkovážnej cesty. Dnes máme šancu pozrieť sa na svoje ideály a očakávania z 50-ročného odstupu. Vieme sa obzrieť späť a spraviť si malú bilanciu nálezov a strát vo sfére ochrany našej planéty. O tom je naša tohtoročná kampaň z dielne agentúry EFFE Bratislava.

Naša nová kampaň hovorí o tom, že ak sa nespamätáme, onedlho zvieratá uvidíme už iba ako plastové figúrky, nafukovacie atrakcie či drevené skladačky. Umelých napodobenín živočíchov je na planéte viac, ako živých exemplárov. Veď iba gumených kačičiek sme vyrobili za 50 rokov 30 miliárd kusov. Zároveň v rovnakom období klesla populácia všetkého živého vtáctva o 10 miliárd jedincov.
Preto v našej kampani hovoríme: je najvyšší čas ZACHRÁNIŤ ORIGINÁL!

Ak sa vám zdajú naše fakty o stave planéty príliš pesimistické, príďte na 50. ročník nášho festivalu. Uvidíte, že živé originály živočíchov a rastlín potrebujú našu okamžitú pomoc a vedomú zmenu správania. Ich budúcnosť je v našich rukách. Zachráňme originál!


Vstup na celý festival je ZADARMO!

Napíšte komentár