29. 04. 2024 Lea 24°C Jasno

Bábkové divadlo Hrozná

17.11.2022 Autor: Claudinka
Termín: 25.11.2022 Mesto:Pezinok Čas:18.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
Hrozna

Zdroj: muzeumpezinok.sk

V spolupráci s občianskym združením Anima-Act si pre vás Malokarpatské múzeum v Pezinku pripravilo bábkové divadlo pre dospelých a deti (od 10 r.) s názvom Hrozná.

Predstavenie sa uskutoční v Malokarpatskom múzeu v Pezinku 25. novembra 2022 o 18:00. Vstupné na podujatie je 9 €. Víno a jeho ochutnávka je súčasťou predstavenia, preto ak vezmete svoje ratolesti (od 10r.), ponúkneme im sladučký nealko mušt. Vstupenky sa kupujú vopred online. 

Občianske združenie Anima-Act inšpirovala kniha "Šúrsky drak a iné zlovesti" od autorky Violy Almássyovej k vytvoreniu bábkovej inscenácie "Hrozná". Témou je rodina a odpustenie, ktorá sa zrkadlí v príbehu dvoch sestier, ktoré na kare svojho otca odhaľujú tajomstvá Svätého Jura a tiež ich vinohradníckeho rodu. Príďte s nami zažiť ich cestu k "dorobeniu" toho najlepšieho vína.

Táto komorná site-specific inscenácia je vytvorená špeciálne pre priestor vinohradníckych pivničiek, kde jej čaro vyniká ešte viac. Je vhodná pre všetkých, ktorí milujú legendy, tajomstvá, humor a dobré víno.

Napíšte komentár