27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Halloween vo Familyparku

30.09.2022 Autor: MS, PR správa
Termín: 01.11.2022 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
643 20211031 OLY12733 Familypark

Zdroj: Familypark.at

Pod názvom „Tajuplné vúdú noci“ pozýva Familypark tento rok svojich návštevníkov na suverénne najdlhšiu oslavu Halloweenu. Počas 12 dní od 21.10.-1.11. 2022 sa park premení na čarovné miesto plné strašne krásnych prekvapení a jedinečnej zábavy.

O fantastický halloweensky zážitok sa tento rok postarajú dve rôzne šou v cirkusovom stane. Šou pre deti s kocúrom Filippom je plná tanca, spevu, vúdú kúziel a krkolomnej akrobacie. Úžasné vystúpenia na večernej šou, ako sú hair hanging, wall dance a vrhanie nožov, vám vyrazia dych. Každý deň sa budú konať až 4 neodolateľné šou. Nakoľko je počet miest v stane obmedzený, odporúčame vám zakúpiť si lístok vopred v online shope!

Voodoo Zauberer HauntedHouse Web

Zdroj: Familypark.at

Na Halloween je celý Familypark plný vzrušujúcich zážitkov. Stretnúť môžete tajomné postavy, akrobatov na chodúľoch a vúdú čarodejníkov. Tekvicoví strašiaci a výnimočné svetelné efekty počas jazdy na atrakciách premenia váš Halloween v najväčšom zábavnom parku Rakúska na nezabudnuteľnú návštevu.
Aj tento rok privedie rezbársky majster Alex Neumayer hostí do úžasu hrôzostrašnými tvárami svojich tekvicových strašiakov. O skvelú zábavu pre všetky vekové kategórie sa postará legendami opradený vúdú čarodejník.

Kurbispo Web

Zdroj: Familypark.at

Naše šikovné maskérky vám na tvár vyčarujú fantastické i hrôzostrašné masky. Poukážku na maľovanie si zaobstarajte hneď na začiatku vašej návštevy, pretože o túto atrakciu je veľký záujem! Drak Dragomir pozýva všetkých odvážlivcov na návštevu do svojej zakliatej jaskyne. Nezabudnite pri odchode pohladkať jeho osemnohú chlpatú kamarátku Charlotte.

K tohtoročným novinkám patria tri spievajúce tekvice, ktoré si určite nesmiete nechať ujsť! Nezabudnite ani na „Dom čiernej mágie“, ktorý však nie je nič pre slabé nervy: temné postavy z celého sveta v jeho vnútri sú zárukou naozaj výnimočného strašenia a hrôzy – vhodné od 14 rokov.

20181026 OLY60741 familypark

Zdroj: Familypark.at

Zabezpečte si vstupenky na toto fantastické podujatie čo najskôr. Pri kúpe online ušetríte 1 € za lístok, vyhnete sa čakaniu pri pokladniciach a môžete rovno vstúpiť do parku! www.familypark.at/halloween

RZ FP Logo 72dpi freigestellt 4c

Vstupné:

Vstupenky: € 30 (deti do 3 rokov zdarma), 29 € v online shope
Večerná šou: € 5 , šou pre deti € 3 na osobu. Zľavy pre držiteľov celoročných lístkov.

Otváracie hodiny a ďalšie informácie nájdete na www.familypark.at

Napíšte komentár