19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Morské kúpalisko Miraj Resort

Autor: Annie, Foto:
Adresa:Opatová 98401 Lučenec Telefón:+42147 333 71 03 E-mail:recepcia@miraj.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Bazén s morskou vodou, 5 tobogánov, palmy a pravý morský piesok. Resort je Slovenským kúskom raja v mestskej časti Opatová, Lučenec. Momentálne jediný resort na Slovensku s atmosférou ako v exotických krajinách. Čaká Vás bazén s morskou vodou a exotická palmová záhrada.

miraj17

V areáli morského kúpaliska sa nachádza bazén so slanou morskou vodou, pláž  s morským pieskom, palmy a bar s terasou. V bazéne môžete využiť množstvo masážnych trysiek, a vodopádov. Súčasťou bazéna je oddelený menší bazén v ktorom je hĺbka vody 50 cm. Vstup do morského kúpaliska možný aj pre neubytovaných hostí!

Otváracie hodiny:

  • denne 9.00 - 19.00 hod.

mirajMorské kúpalisko je dominantou hotela Miraj resort,  ležiaceho na významnej križovatke ciest východ-západ a sever-juh v blízkosti mesta Lučenec, v jeho mestskej časti Opatová. Hotel disponuje 55 izbami a apartmánmi s celkovou kapacitou 180 lôžok. Hostia majú k dispozícií wellness & spa, fitness centrum, bowling, reštauráciu, lobby bar a obchodnú galériu.

Okrem dovolenky, si atmosféru môžete vychutnať aj na služobnej ceste. Súčasťou hotela je aj kongresovo-spoločenské centrum s kapacitou až 200 osôb. Svojim návštevníkom ponúkame prvotriedne služby a nezabudnuteľné zážitky.

Mapa: N 48° 20′ 26″ E 19° 41′ 11″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Michaela Krajanova 06.07.2019, 08:48

    Sklamanie. Areál je super,bazény super, trošku chybičky, vidieť, že je to robené a spustené narýchlo, aby sa zarobilo. Boli sme tam aj pred rokom, s cenou išli hore, ale so službami dole. Pred rokom ste si mohli dať prírodné rezne, tento rok máte kebab tanier, hranolky, hamburger a už iba kombinácie všetkého. Zeleninu mám dajú 5 kúskov. Podnos si vezmete z kopy, kde je čistý a špinavý riad, všetko tam bolo špinavé, servítku na utretie ste si museli pýtať. Tak obrovské kúpalisko ktoré má cenu vyššiu ako niektoré známejšie a strava nulová. Žiadna kukurica. O 15.00 10 nanukov v mrazaku. Jete z plastov, dnešný svet, ktorý sa snaží byť aspoň trošku ekologicky a vy si beriete osobitne balenú plastovú vidlicku, nožík a servítku v igelitovom sáčku. Káva v papierovom poháriku. Odporúčam nosiť si radšej svoje. WC sú v hroznom stave, je tam pani ktorá sa stará o toaletný papier, ale mohla by utierať aj podlahu, všade sú obrovské mlaky a kopa vody. Podotýkam zas, toto sa vám na iných kúpaliskách nedeje. Tam nonstop niekto upratuje a stará sa. O kúpalisko a služby sa proste nestaraju, snažia sa už len ťažiť z neho a to je veľká škoda

  • Žaneta 13.06.2019, 20:43

    Dobrý večer ,chcem sa opýtať či tento rok nebude kúpanie po 15 hodine za polovičnú cenu ale už od 17 hodiny ako to prezentujete na stránke. Lebo to pre nás čo sme nie z LC. sa už veľmi neoplati ,čo by bolo škoda ,lebo je tam veľmi pekné. Ďakujem .

    • SDEŤMI.com 25.07.2019, 18:20

      Dobrý deň, túto informáciu nemáme ,skúste prosím otázku smerovať priamo na organizátora, skúste napríklad cez ich Facebook stránku :) ďakujeme.

  • Roman Cimbora 04.05.2019, 15:14

    CHodime kazdy rok na kupalisko. hodnotim len kupalisko ktore je podla mna velmi pekne zaujimave, vzdy lehatko pre kazdeho . odporucame spravili sme aj kratke video mozte kuk : https://youtu.be/96uUbX7M2QI

  • Slávka Lyžičiarova 04.01.2019, 18:38

    Treba zveľadiť...

  • Lenka 16.12.2018, 15:22

    Super voda, ležadlo k dispozícii. Celkom ok

  • Karol 13.12.2018, 20:53

    Páčilo sa nám a určite ešte navštívime, keďže to nemáme ďaleko.

  • Naty 09.09.2018, 13:16

    Hodnotím len kúpalisko bez ubytovania, to sme zatiaľ nevyskúšali. Rezort celkovo pekný, prostredie a zázemie tiež. Je ale zrejmé, že rezort je ešte stále vo výstavbe. Ale na na druhú stranu na to, že je pomerne nový cca 2 fungujúci pokiaľ sa nepletiem, tak zariadenie a príslušenstvo na kúpalisku je zlom stave. Detský bazén - uvolnené lišty na okrajoch, povrchová vrstva bazénu sa tiež začínala uvoľňovať. Niektoré slnečníky rozbité, nedali sa rozprestrieť alebo zlomené stolíky, ktoré sú súčasťou slnečníkov, lehátka popraskané, dámske zázemie - toalety v nepeknom stave - uvolnené batérie v umývadlách, čo držali silou vôle, poškodené zámky na toaletách, možnosť sprchovania len za závesom - žiadna kabínka alebo minimálne žiadnu som nenašla. Na druhú stranu toaletný papier, mydlo a papierové utierky k dispozícii - čo občas nebýva štandardom. Jedlo nehodnotím - nestihli sme vyskúšať ani vnútorný wellness ešte nie.
    Celkový pocit - vonkajší rezort je pekný, niečo, čo v týchto končinách nie je/nebolo, výhľad na okolie perfektný, nevadí mi ani tá frekventovaná cesta v blízkosti. Tobogány fungovali zatiaľ len 2 ale vyskúšané nemám, deti sú ešte malé na takéto atrakcie. Ale nemôžem sa zbaviť pocitu, že do výstavby bolo investované a od tej doby sa na súčasné zariadenie nedá ani cent.

  • Júlia Jasenská 28.07.2018, 06:02

    Veľká spokojnosť,príjemne vlažná voda,dostatok miesta na plávanie,posedieť si môžte priamo v bazéne,bufet s posedením priamo na ostrovčeku (aj pre fajčiarov ),sprchy,skrynky,lehátka,slnečníky,(všetko v cene vstupného),príjemný personál. Vrelo odporúčam !!!

  • Alex 14.06.2018, 14:03

    Ziadna morska voda, obycajna voda prisolena z vriec morskou solou, za hlavou buracajuce kamiony nakolko “rezort” sa nachadza v bezprostrednej blizkosti statnej cesty

  • Mia 07.09.2017, 12:38

    Pacilo sa nam.prostredie krasne..voda super.co by som vylepsila je bufet pri bazene.napr.ako v Sturove.tam je velky vyber jedal za super cenu.lehatka boli dost blizko seba.co bolo dost neprijemne.boli sme v obdobi v polovici augusta.zanechalo nam to prijemny pocit..

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár